Η Σίφνος είναι το μόνο νησί των δυτικών Κυκλάδων που φέτος είχε την τύχη να έχει παραπάνω πλοίο από πέρυσι. Ήταν το hellenic high speed.Το πλοίο σταματάει αυριο 24 Σεπτεμβρίου

Ξεκίνησε τον Ιούνιο με καπετάνιο τον Ιωάννη Σιγαλα και τον Νίκο Αθανασίου.Στην συνέχεια ο καπετάν Γιάννης πήγε στο ΑΡΤΕΜΙΣ και στην θέση του πήγε ο Καπετάν Στράτος Λευκαρος.

Το δρομολόγιο του ήτανκαθημερινό απο Πειραιά για Σίφνο Ιο Σαντορίνη και αντίστροφα. Ερχόταν Σίφνο γύρω στις 10 και επιστροφή το απόγευμα 16.15 κατευθείαν Πειραιά.

Ήταν το πλοίο με τις περισσότερες συναντήσεις στην Σίφνο αφού κάθε πρωί συναντιοταν με το speed runner 3 και κάθε απόγευμα με ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΣΟΛΩΜΟ αλλά και με το ΑΡΤΕΜΙΣ αρκετές φορές.

Επίσης είχε συναντηθεί με το champion jet2 το τριήμερο του Αγίου πνεύματος στην εκδρομή των κρητικών αλλά και με αρκετά κρουαζιερόπλοια. Επίσης αρχές Αυγούστου είχε σπεύσει σε Βοήθεια σε ιστιοφόρο που του έσπασε το κατάρτι και έμεινε ακυβερνητο έξω απο από την Σίφνο.

Εδώ μαζί με ΑΡΤΕΜΙΣ

Το είδαμε να δένει και στο κεφάλι μετά την άψογη καθημερινή συνεργασία του με τον ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΣΟΛΩΜΟ. Θα το δούμε στο παρακάτω βίντεο.

Επίσης να θυμίσουμε ότι φέτος το χειμώνα έκανε ενδοκυκλαδικα δρομολόγια για 2 3 μήνες περίπου στην θέση του ΑΡΤΕΜΙΣ.
Είναι το μοναδικό ταχύπλοο που έχει έρθει στην Σίφνο με χιόνι. Δείτε το σε βίντεο

Ας το ευχαριστήσουμε λοιπόν και ας ευχηθούμε να το έχουμε και του χρόνου!!

Advertisements