ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                                                    
ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ              

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΙΦΝΟΥ                                                                                        
                                                                                       
Ταχ. Διεύθυνση: 840 03 Σίφνος                                    
Πληροφ.: Κωνσταντίνος Σούλης                                  
Τηλέφωνο: 2284360328                                                
Φαξ: 2284033030                                                            
E-mail: council-president@sifnos.gr

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου (Αρ. Πρωτ. 490/16.2.2018)

Σας προσκαλώ σε δημόσια  τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67, 69 του Ν. 3852/2010 (Φ.Ε.Κ. 87 Α΄/7.6.2010) και 96 του Ν. 3463/2006 (Φ.Ε.Κ. 114 Α΄/8.6.2006), που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα στην Απολλωνία, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Κώστας Κορωναίος», την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 19:30, για συζήτηση και λήψη απόφασης πάνω στα εξής θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.Συμμετοχή του Δήμου Σίφνου ως εταίρου στην πρόταση “Pathways toward Decarbonized Islands”, με συντονιστή την AREAM – Agência Regional da Energia  e Ambiente da Região Autónoma da Madeira και την υποστήριξη του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο του προγράμματος Horizon 2020 της Ευρωπαϊκής Ένωσης  (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Δήμαρχος Σίφνου κ. Ανδρέας Ν. Μπαμπούνης)
2.Έγκριση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Σίφνου (ΔΗ.Κ.Ε.Σ.) για το οικονομικό έτος 2018, μετά την υπ’ αρ. 1/2018 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.Κ.Ε.Σ. κ. Νικόλαος Διαρεμές)
3.Λήψη απόφασης για την έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σίφνου – Κιμώλου για το οικονομικό έτος 2018 (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σίφνου – Κιμώλου κ. Γεώργιος Τρούλλος)
4.Λήψη απόφασης για την έγκριση του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σίφνου – Κιμώλου για το οικονομικό έτος 2018 (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σίφνου – Κιμώλου κ. Γεώργιος Τρούλλος)
5.Λήψη απόφασης για την έγκριση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σίφνου – Κιμώλου για το οικονομικό έτος 2018 (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σίφνου – Κιμώλου κ. Γεώργιος Τρούλλος)
6.Έγκριση οικονομικού απολογισμού της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Σίφνου για το  οικονομικό έτος 2017 (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σίφνου κ. Γεώργιος Ι. Σταυριανός)  
7.Λήψη απόφασης για την επιχορήγηση της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Σίφνου (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σίφνου κ. Γεώργιος Ι. Σταυριανός)  
8.Έκδοση απόφασης σχετικά με την Αναθεωρημένη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά στην “Εγκατάσταση Νέου Κέντρου Εκπομπής με κωδικό θέσης 3006187 Βαθύ Σίφνου Β νήσου Σίφνου της DIGEA – ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ Α.Ε.”, μετά την υπ’ αρ. 5/2018 γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Απολλωνίας (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Απολλωνίας κ. Γεώργιος Ν. Σταυριανός)
9. Σχετικά με την υπ’ αρ. πρωτ. 5791/27.12.2017 αίτηση του κ. Απόστολου Ψαραύτη για χορήγηση άδειας στάθμευσης οχήματος στο  Κάστρο, μετά την υπ’ αρ. 6/2018 γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Απολλωνίας (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Απολλωνίας κ. Γεώργιος Ν. Σταυριανός)
10.Σχετικά με την υπ’ αρ. πρωτ. 5239/20.11.2017 αίτηση του κ. Ιωάννη Δέλγα για αποκατάσταση ξερολιθιάς στο μονοπάτι που ξεκινάει από τη θέση “Γούρνες Αγίου Θωμά” και εφάπτεται ιδιοκτησίας του αιτούντος, μετά την υπ’ αρ. 2/2018 γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Απολλωνίας (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Απολλωνίας κ. Γεώργιος Ν. Σταυριανός)
11.Κάλυψη εξόδων για τη μετακίνηση εκτός έδρας Δημάρχου, Αντιδημάρχου, Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου, δημοτικών συμβούλων και δημοτικών υπαλλήλων (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Σούλης)

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΛΗΣ

Advertisements