Δυστυχώς δεν τα κατάφερε η γυναίκα που μετά απο μια τεράστια κυριολεκτικά οδύσσεια και ταλαιπωρία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σύρου. Άλλο ένα περιστατικό που δείχνει πόσο δύσκολη είναι η υγεία στις Κυκλάδες.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Η ηλικιωμένη γυναίκα κρίνεται οτι πρέπει να μεταφερθει στην Αθήνα απο την Μήλο.Γυρω στις 13.00 περνάει το ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ και επιβιβαζεται σε αυτο συνοδεία αγροτικής ιατρού.Το πλοιο παει Σίφνο,Σέριφο και ενω ηταν εν πλω για Κύθνο και Πειραιά η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε.Αμεσως το πλοίο επιστρέφει στην Σέριφο για αποβίβαση της ασθενούς και μεταφορά της με ελικόπτερο ή εστω πλωτό στην Σύρο.Η γυναίκα αποβιβάζεται στην Σέριφο και το πλοίο συνεχιζει το ταξίδι του. Άγνωστος ο λόγος που η γυναικα δεν μεταφέρθηκε ούτε με ελικόπτερο,ουτε με πλωτό αλλά με το ΑΡΤΕΜΙΣ με αποτέλεσμα να φθασει στην Σύρο στις 23.00 περίπου τη νύχτα. Έφτασε δηλαδή στην Σύρο πιο αργά από οτι θα έφθανε στον Πειραιά. Μετά απο λίγο πέθανε στο νοσοκομείο παρα τις προσπάθειες των γιατρών.Σημερα το απόγευμα η κηδεία.
Παρ’ όλα αυτά η οικογένειά της θελει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα την γιατρό που την συνόδευε,το ιατρικό προσωπικό και το πλήρωμα του ασθενοφόρου της Σερίφου,Τους καπετανιους των πλοιων ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ και ΑΡΤΕΜΙΣ(ιδιαίτερα ο πλοιαρχος του ΑΡΤΕΜΙΣ κατεβηκε κάτω και τους έδωσε συλλυπητήρια).Το προσωπικό και τους γιατρούς του νοσοκομείου Σύρου για το μεγάλο ενδιαφέρον και τις προσπαθειες τους,καθως και το κέντρο Υγείας Μήλου.

Παρακάτω το βίντεο της χθεσινής αποβίβασης στην Σέριφο. 

Υ.Γ. Ας ευχηθούμε για μια ακόμη φορά να ειναι το τελευταίο.
Υ.Γ.2 Ας ειμαστε όλοι λιγο περισσότερο προσεκτικοί στην συμπεριφορα μας και τις αντιδράσεις μας στα συμβατικά πλοία που μας εξυπηρετούν. Στα δύσκολα αυτα βγάζουν το φίδι από την τρύπα. 

Advertisements

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ