Βενάκης και Γεροντής με φόντο την Χρυσοπηγή Σίφνου.
ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΡΧΟ Π.Ε.ΜΗΛΟΥ
 • ΒΕΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 48%, 127 votes
  127 votes 48%
  127 votes - 48% of all votes
 • ΓΕΡΟΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 41%, 108 votes
  108 votes 41%
  108 votes - 41% of all votes
 • ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ 10%, 27 votes
  27 votes 10%
  27 votes - 10% of all votes
Total Votes: 262
9 Μαΐου 2019 - 19 Μαΐου 2019
Voting is closed

Η Σίφνος σε αυτές τις περιφερειακές εκλογές έχει την χαρά να έχει δύο υποψηφίους για τον θεσμό του Επάρχου Π.Ε. Μήλου(Σίφνος,Σέριφος,Κίμωλος,Μήλος).

Από την μια ο νυν έπαρχος κύριος Νικόλαος Βενάκης με την παράταξη ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ του κυρίου Γιώργου Χατζημάρκου.Ο κύριος Βενάκης έχει τρέξει και έχει προσφέρει πολλά στα νησιά μας και έχει την όρεξη και την θέληση να προσφέρει κι άλλα.

Από την άλλη ο Γιάννης Γεροντής με την παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ,πρώην Δήμαρχος Σίφνου αλλά και πρόεδρος της κοινότητας Απολλωνίας Σίφνου.Ο κύριος Γεροντής όλα αυτά τα χρόνια έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του νησιού και έχει φυσικά και αυτός την όρεξη και την θέληση να προσφέρει κι άλλα.

Δύσκολη επιλογή,δύσκολη η απόφαση,για τον λόγο αυτόν δημιουργησαμε αυτή την πρόθεση ψήφου όπου ο κάθε κάτοικος της Σίφνου,αλλά και Σερίφου,Κιμώλου και Μήλου έχει την δυνατότητα να ψηφίσει στην παραπάνω δημοσκόπηση η οποία επιλέξαμε να λήξει την Κυριακή 19 του Μάη.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ:Η κάθε ψήφος είναι μυστική και δεν φαίνεται ούτε από τους χρήστες ούτε απο τους διαχειριστές του site.

Προκαταβολικά να ευχηθούμε να είναι πάντα και οι δύο τόσο δραστήριοι αλλά και αγαπημένοι(όπως και στην φωτογραφία) ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

Advertisements