Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ίου, απογευματινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΔΗΛΟΣ” Ν.Π. 12082, το οποίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Πειραιά – Πάρο – Νάξο – Θήρα – Ίο – Νάξο – Πάρο – Πειραιά, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στο λιμένα Ίου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για τον λιμένα Νάξου.
Από το πλοίο επρόκειτο να αποβιβαστούν στον λιμένα Ίου είκοσι δύο (22) επιβάτες, τρία (03) φορτηγά και δύο (02) Ι.Χ.Ε., ενώ ανέμεναν προς επιβίβαση τριάντα τρεις (33) επιβάτες, έξι (06) Ι.Χ.Ε. και ένα (01) δίκυκλο, οι οποίοι θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρίας.

Επίσης:

Ενημερώθηκε το Α’ Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου του Λιμεναρχείου Σκιάθου, πρωινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ” Ν.Π. 9937, το οποίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Βόλο – Σκιάθο – Γλώσσα Σκοπέλου – Σκόπελο – Αλόννησο – Σκόπελο – Γλώσσα Σκοπέλου – Σκιάθο – Βόλο, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στο λιμένα Γλώσσας Σκοπέλου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για το λιμένα Αγνώντα Σκοπέλου.
Στο ανωτέρω πλοίο ανέμεναν προς αποβίβαση πέντε (05) επιβάτες και δύο (02) Ι.Χ.Ε., ενώ δεν ανέμεναν επιβάτες προς επιβίβαση.

Advertisements