Με ανακοίνωσή του το υπουργείο Παιδείας ανακοινώνει πως κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία σε περιοχές με επιβαρυμένο υγειονομικό φορτίο. Δείτε αναλυτικά ποια.

Δε θα ανοίξουν όλα τα σχολεία αύριο, Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, τελικά, καθώς μονάδες επιβαρυμένων επιδημιολογικά περιοχών θα παραμέινουν κλειστές.

Ειδικότερα, σε συνέχεια των τελευταίων αποτελεσμάτων ιχνηλάτησης κρουσμάτων κορονοϊού, αλλά και σύμφωνα με τα πρωτόκολλα διαχείρισης ύποπτων ή επιβεβαιωμένων περιστατικών λοίμωξης COVID-19 σε σχολικές μονάδες, τα Υπουργεία Υγείας και Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνουν πως έχουν λάβει εισήγηση από την Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων «για προσωρινή αναστολή λειτουργίας από 14.9.2020 έως και 16.9.2020 των πάσης φύσεως εκπαιδευτικών λειτουργιών των ακολούθων σχολικών μονάδων:

όλων των σχολικών μονάδων της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου και
όλων των σχολικών μονάδων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας,
καθώς και για προσωρινή αναστολή λειτουργίας από 14.9.2020 έως και 18.9.2020 των πάσης φύσεως εκπαιδευτικών λειτουργιών των ακολούθων σχολικών μονάδων:

του Δημοτικού Σχολείου Ειδικής Αγωγής Καλλιθέας Λήμνου της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου
του Νηπιαγωγείου Ειδικής Αγωγής Καλλιθέας Λήμνου της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου και
του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας Ημαθίας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας.
για προληπτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας».

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, αναμένεται η έκδοση της σχετικής ΚΥΑ των Υπουργών Υγείας και Παιδείας και Θρησκευμάτων.

ieidiseis.gr

Advertisements