Αγαπητοί μας συμπολίτες,

Βρισκόμαστε σε μια δυσάρεστη και δύσκολη για εμάς θέση, όταν δημόσια διαβάζουμε αναρτήσεις που κάθε άλλο παρά την αλήθεια πρεσβεύουν.

Αναφερόμαστε στη σύμβαση του Ιδρύματος με την Interamerican και πληροφορούμε τους συμπατριώτες μας προς αποφυγή εσφαλμένων εντυπώσεων, αλλά και για να αποκαταστήσουμε την πικρία που εισέπραξαν όσοι έχουν αγωνιστεί ή δώσει χρήματα ή έχουν στηρίξει το συγκεκριμένο συμβόλαιο ότι:

1.- Το διάστημα από 1η Μαΐου 2020 που ανανεώθηκε το συμβόλαιο μέχρι σήμερα έχουν γίνει 2 (δύο) αερομετακομιδές συμπατριωτών μας.

2.- Το συμβόλαιο υπάρχει ως αντίγραφο στο Περιφερειακό Ιατρείο Σίφνου και στο Δήμο μιας και υπήρχε συμμετοχή τους στη διαπραγμάτευση των όρων του.

3.- Η κλήση της αερομεταφοράς γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τους γιατρούς μας, με βάση την εκτίμηση του περιστατικού και για την κατά το δυνατόν καλύτερη υποστήριξη του ασθενή.

4.- Δε θεωρούμε απαραίτητο σε κάθε αερομεταφορά που θα γίνεται, να ακολουθεί και ένα ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Αρκεί που σώζεται μια ΖΩΗ συμπατριώτη μας και αυτό είναι η ικανοποίηση όσων νοιάζονται να υπάρχει αυτή η σύμβαση.

5.- Το Ίδρυμα έχει γίνει “κουραστικό” στα τοπικά Μ.Μ.Ε. στο να δημοσιεύει χορηγίες, δωρεές, ευχαριστίες σε όσους έχουν την ευγενική καλοσύνη να μας ενισχύουν με κάθε τρόπο στους σκοπούς μας είτε αυτό λέγεται ανάγκες Ιατρείου είτε αερομεταφορά. Θα ήταν κρίμα να “πληρώνονται” με αυτό το “νόμισμα” που κάθε άλλο παρά για καλό μας είναι στις εποχές που ζούμε.

Είμαστε στη διάθεση όλων για οποιουδήποτε είδους διευκρινήσεις.

ΓΙΑ ΤΟ Ι.Σ.Π.Ι. ΣΙΦΝΟΥ “ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ”
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΑΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ

Advertisements

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ