Διενέργεια δωρεάν δειγματοληπτικών ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου από τις Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με τον δήμο Σίφνου και παρακολουθώντας καθημερινά την κατάσταση όπως αυτή  διαμορφώνεται   στην Σίφνο ιδιαίτερα τις  δυο τελευταίες   εβδομάδες σε σχέση τον COVID – 19  σας υπενθυμίζουμε ότι την Κυριακή 13.12.2020, από τις 12:00  έως τις 16:00, δύο Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ, θα διενεργήσουν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), στο χώρο του δημοτικού πάρκινγκ στην Απολλωνία (ΜΑΡΟΥΣΑ). 

Είμαστε υποχρεωμένοι να σας τονίσουμε ότι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ όλων των επαγγελματιών ομάδων αλλά και των υπαλλήλων τους, καθώς και όλων των εργαζομένων σε κάθε επαγγελματικό κλάδο να προσέλθουν στον προβλεπόμενο χώρο όπου θα διενεργηθεί ο έλεγχος ταχείας ανίχνευσης.

Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σαν επαγγελματικές ομάδες για να διασφαλίσουμε την υγεία και την απρόσκοπτη ασφαλή λειτουργία των επιχειρήσεων και ταυτόχρονα να προστατεύσουμε τόσο τους εαυτούς μας , τους υπαλλήλους μας, αλλά και τους συμπολίτες μας  και όσους άλλους βρίσκονται και εργάζονται στη Σίφνο.

Σχετικά με τη διενέργεια των τεστ, υπενθυμίζουμε ότι:

➢ Θα πρέπει να έχετε  τον  Α.Μ.Κ.Α.  και  απαραίτητα μαζί σας την αστυνομική  ταυτότητα ή το διαβατήριό.

➢  Η προσέλευση θα γίνεται αποκλειστικά και μόνον με αυτοκίνητο και η δειγματοληψία θα γίνεται μέσα από αυτό.

➢ Για τη μετακίνησή σας θα πρέπει να αποστείλετε προηγουμένως sms με τον αριθμό 1 στο 13033. 

Η συμμετοχή όλων μας κρίνεται απαραίτητη και επιβεβλημένη για την έξοδό μας από αυτήν την πρωτόγνωρη υγειονομική  κρίση. 

.

    Για τον Σύλλογο Επαγγελματιών Εμπόρων και Επισιτισμού Σίφνου,
.

        Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γενικός Γραμματέας

 

     Πολενάκης Θεόδωρος                                         Μουσουρέλης Εμμανουήλ 

 

Advertisements