Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σκοπέλου, μεσημβρινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ” Ν.Π. 9937, το οποίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Βόλο – Σκιάθο – Γλώσσα – Σκόπελο – Αλόννησο – Σκόπελο – Γλώσσα – Σκιάθο – Βόλο, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στο λιμένα ν. Αλοννήσου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και ότι το πλοίο θα παραμείνει στο λιμένα Σκοπέλου και θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για τους λιμένες Γλώσσας – Σκιάθου – Βόλου.
Στο εν λόγω πλοίο ανέμεναν δύο (02) επιβάτες και (01) Φ/Γ όχημα προς αποβίβαση στο λιμένα ν. Αλοννήσου, οι οποίοι θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

*****
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Χανίων, πρωινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ” Ν.Η. 44, το οποίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Πειραιά – Ηράκλειο – Χανιά, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στο λιμένα Σούδας Χανίων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για το λιμένα Ηρακλείου, ενώ στον οικείο λιμένα επρόκειτο να αποβιβαστούν τριάντα οκτώ (38) επιβάτες, δεκατέσσερα (14) Ι.Χ.Ε. οχήματα, τέσσερα (04) Φ/Γ και δύο (02) δίκυκλα.

*****
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κυθήρων, μεσημβρινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ” Ν.Π. 11732, το οποίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Νεάπολη – Κύθηρα – Αντικύθηρα, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στο λιμένα ν. Αντικυθήρων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και ότι το πλοίο επέστρεψε στο λιμένα Διακοφτίου ν. Κυθήρων, απ΄ όπου συνέχισε το δρομολόγιό του για το λιμένα Νεάπολης Βοιών Λακωνίας.

Advertisements