Ιούνιος του 2020 και ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στην Σαντορίνη για το … άνοιγμα του τουρισμού. Χάνεται για μερικές ώρες και κανείς δεν γνωρίζει που έχει πάει… Ενα μήνα αργότερα γίνεται γνωστό μέσω ενημέρωσης από τον πρόεδρο της Κοινότητας Θηρασιάς που είχε μεταβεί το πρωθυπουργικό ζεύγος…. Στην Θηρασιά… Το ταξίδι του Μητσοτάκη (μετά της συζύγου του Μαρέβα) έγινε με φουσκωτό, εκτός προγράμματος και ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να περάσει μερικές ξέγνοιαστες στιγμές…

Εκεί είχε συναντηθεί με κατοίκους και τον πρόεδρο της κοινότητας Πέτρο Καραμολέγκο δίχως να δοθεί δημοσιότητα, Ο Μητσοτάκης άκουσε και τι είχαν να του πουν οι κάτοικοι του μικρού νησιού με σημείο αναφοράς δύο βασικά προβλήματα όσον αφορά την καθημερινότητά τους… Όπως σημείωσαν στο νησί υπάρχει ένα απαρχαιωμένο απορριμματοφόρο και έχουν πρόβλημα με τον μώλο. Και ο Μητσοτάκης τους υποσχέθηκε ότι θα λυθούν και τα δύο.

Ενα μήνα αργότερα, το απορριμματοφόρο έφτασε… « Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που άμεσα έστειλε στην Θηρασιά το αποριματοφόρο που του ζητήσαμε!! Λίγο υπομονή και έρχονται πρώτα ο Θεός και τα περαιτέρω!! Ο μεγαλοδύναμος Θεός να του δίνη δύναμη και υγεία!!!» Είχε αναφέρει ο Πέτρος Καραμολέγκος στην ανάρτηση που είχε κάνει τον περασμένο Ιούλιο..

Και τώρα; Εχουμε την πραγματοποίηση της δεύτερης υπόσχεσης… Την επισκευής του μώλου στο λιμάνι. Κι εδώ η επιβεβαίωση έρχεται μέσω του προέδρου της Κοινότητας κου Καραμολέγκου, ο οποίος αναφέρει στα social media: «Μετά από δεκαετίες επιτέλους βρέθηκε ένας άνθρωπος που ενδιαφέρθηκε για τους ξεχασμένους, ταλαιπωρημένους Θηρασιώτες που μέχρι και σήμερα ήταν από τους πάντες ξεχασμένοι. Επιτέλους θα μπορούν με ασφάλεια να προσεγγίζουν το λιμάνι μας τα πλοία. Από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους τους κατοίκους του νησιού μας στον Πρωθυπουργό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη που ο λόγος του είναι συμβόλαιο»

 

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΊΕΣ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΒΡΈΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΜΈΝΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΟΡΙΜΕΝΟΥΣ ΘΗΡΑΣΙΩΤΕΣ ΠΟΥ …

Δημοσιεύτηκε από Petros Karamolegkos στις Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021

 

Πηγή: www.naxospress.gr

Advertisements