Ενημερώθηκε το Α’ Λιμενικό Τμήμα Γαυρίου Άνδρου, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”ΑΡΤΕΜΙΣ” Ν.Π. 10317, προερχόμενο από λιμένα ν. Τήνου, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στον οικείο λιμένα και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για το λιμένα ν.Τήνου και στη συνέχεια για λιμένες ν. Σύρου, ν. Κύθνου, ν. Κέας και Λαυρίου.
Στο εν λόγω πλοίο ανέμεναν τέσσερις (04) επιβάτες και ένα (01) Ι.Χ.Ε. όχημα προς αποβίβαση, ενώ στον οικείο λιμένα ανέμενε ένας (01) επιβάτης και ένα (01) Ι.Χ.Ε. όχημα προς επιβίβαση.

*****

Ενημερώθηκε το Β’ Λιμενικό Τμήμα Κέας, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”ΑΡΤΕΜΙΣ” Ν.Π. 10317, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα Γαυρίου ν. Άνδρου για λιμένες ν. Τήνου, ν. Σύρου, ν. Κύθνου, ν. Κέας, και Λαυρίου, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στο λιμένα ν. Κέας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για το λιμένα Λαυρίου.
Στο εν λόγω πλοίο δεν υπήρχαν επιβάτες ή οχήματα προς αποβίβαση, ενώ στον οικείο λιμένα ανέμεναν προς επιβίβαση πέντε (05) επιβάτες, ένα (01) επαγγελματικό Ι.Χ.Ε.όχημα και ένα Φ/Γ όχημα.

Advertisements