Από αύριο, Δευτέρα, οπότε και ανοίγει το λιανεμπόριο, θα φύγουν οι απαγορευτικές κορδέλες από τα ράφια των σούπερ μάρκετ.

 

Από τη Δευτέρα 5 Απριλίου, ημερομηνία επαναλειτουργίας για το λιανεμπόριο στις περισσότερες περιοχές της χώρας, οι απαγορευτικές κορδέλες στα ράφια των σούπερ μάρκετ φεύγουν και οι υπεραγορές θα μπορούν εκ νέου να πωλούν όλα τα προϊόντα τους.

Τη δήλωση αυτή έκανε χθες (ΣΚΑΪ) ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, κ. Παναγιώτης Σταμπουλίδης. Υπενθυμίζεται πως μέχρι σήμερα, τα σούπερ μάρκετ δεν μπορούσαν να πωλούν ηλεκτρονικούς υπολογιστές, περιφερειακές μονάδες υπολογιστών, εξοπλισμό ήχου και εικόνας, κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, ηλεκτρικές οικιακές συσκευές, ενδύματα – υποδήματα, παιχνίδια κ.α..

Θυμίζουμε, εξάλλου, πως η μετακίνηση στο σούπερ μάρκετ εξακολουθεί να πραγματοποιείται με το SMS στο 13033, ή την αντίστοιχη βεβαίωση για τις κατ’εξαίρεση μετακινήσεις.

Παραμένει, επίσης, η απαγόρευση μετακίνησης από δήμο σε δήμο (ή η μετακίνηση εντός 2 χλμ.) για τις αγορές σε σούπερ μάρκετ, σε αντίθεση με το πλαίσιο που ισχύει για τα ψώνια σε καταστήματα του λιανεμπορίου τα οποία ανοίγουν αύριο, Δευτέρα, στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

www.ieidiseis.gr

 

Advertisements

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ