Κλείνουν τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία του δήμου Θηβαίων, του δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων και του δήμου Λεβαδέων, την Τετάρτη 23 και Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, λόγω καύσωνα.

Κλειστά στη Θήβα
Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμαρχου Θηβαίων, αποφασίστηκε το κλείσιμο των σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Θηβαίων για την Τετάρτη 23 και Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, λόγω καύσωνα.

Οι παιδικοί σταθμοί Θήβας και Βαγίων θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κλειστά και στη Λειβαδιά
Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες στην περιοχή μας (καύσωνας), τα σχολεία της Α’ θμιας Εκπαίδευσης (Δημοτικά και Νηπιαγωγεία) θα παραμείνουν κλειστά από την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 έως και την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, έπειτα από απόφαση του Δημάρχου Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα.

Οι βρεφονηπιακοί/παιδικοί σταθμοί σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Λεβαδέων θα λειτουργήσουν στο κανονικό τους ωράριο.

Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων
Με απόφαση του Δημάρχου κου Ντασιώτη Γεωργίου, Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 έως και την Πέμπτη 24 Ιουνίου δε θα λειτουργήσουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία –Δημοτικά) στο Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων.

Έρχονται «40αρια» σε όλη τη χώρα
Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού, προβλέπεται μεγάλη άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται από σήμερα, ενώ αστάθεια θα επικρατήσεις τις θερμές ώρες της ημέρας σε περιοχές της ηπειρωτικής χώρας όπου θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες και πιθανόν τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Το πρώτο έντονο κύμα ζέστης του φετινού καλοκαιριού αναμένεται να διαρκέσει έως την Κυριακή 27/06. Ο υδράργυρος θα διατηρηθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα μέχρι και το Σαββατοκύριακο, ξεπερνώντας σε αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Η κορύφωση του κύματος ζέστης εκτιμάται το τριήμερο Πέμπτη 24/06 – Σάββατο 26/06, οπότε σε αρκετές περιοχές της χώρας θα επικρατήσουν συνθήκες καύσωνα, με τις μέγιστες να φτάνουν κατά τόπους τους 41-43 βαθμούς Κελσίου.

www.alfavita.gr

Advertisements