Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή ”ΤΣΟΥΚΑΛΕΪΚΩΝ” Ν. Αχαΐας, 68χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών ”ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή ”ΣΑΡΤΗΣ” του Δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής, 53χρονος αλλοδαπός.

Ο ανωτέρω διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Πολύγυρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Διαβατών για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Ν. Μαρμαρά του Λιμεναρχείου Ιερισσού.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή ”ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ” Κορινού Ν. Πιερίας, 80χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Κατερίνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας ”ΑΣΠΡΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ”, 79χρονη ημεδαπή.

Στην ανωτέρω παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτη ιατρό, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ιτέας.

Advertisements