ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                                                                 Σίφνος, 09-02-2022

     Η πλειοψηφούσα Δημοτική Παράταξη(Ναδάλη) σε αγαστή συνεργασία με την δημοτική αντιπολίτευση (Πολενάκης/Ραφελέτος/Δ. Ζαμπέλης) αλλά και την προηγούμενη δημοτική αρχή (Μπαμπούνης/Γ. Τρούλλος), πέρασαν στο χθεσινό έκτακτο δημοτικό συμβούλιο την χωροθέτηση του Υδατοδρομίου στον Πλατύ Γιαλό όπως είχαμε προβλέψει στην συνημμένη χθεσινή μας επιστολή που τους απευθύναμε πρίν το δημοτικό συμβούλιο (συνημμένο Ι & ΙΙ)

και βεβαίως δεν είχαν την τσίπα να απαντήσουν επί  των ερωτημάτων μας. Δεν μας πειράζει και ούτε μας ενοχλεί διότι τους έχουμε μάθει πλέον, αλλά πίσω έχει η Αχλάδα την ουρά (εάν  τους  θυμίζει κάτι η Αχλάδα).

   Όλη η κομπανία σε πλήρη διάταξη προχώρησε στην «νομιμοποίηση» της παράνομης αποφάσεως του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σίφνου(τόσο επί της διαδικασίας όσο και επί της ουσίας) η οποία ξεκίνησε από το 2014 και ολοκληρώνεται το 2022, αγνοώντας πλήρως τις απεγνωσμένες ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ τόσο του Συλλόγου Αλιέων «ο Άγιος Νικόλαος» όσο και του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πλατύ Γιαλού «Η Πρόοδος» .

  Οι δύο αυτοί Σύλλογοι οι οποίοι εκφράζουν το σύνολο των κατοίκων, επαγγελματιών και ιδιωτών που ασχολούνται, βιοπορίζονται και κατοικούν στον Πλατύ Γιαλό, εξέπεμψαν εχθές μέσω των Προέδρων  και των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων τους μία ύστατη κραυγή απόγνωσης για την καταστροφή η οποία θα επέλθει στους ανθρώπους που εκπροσωπούν, αλλά μάταια. Οι αποφάσεις είχαν ήδη παρθεί καιρό τώρα συνοπτικά και από κοινού από αυτούς που εκπροσωπούν τις δύο όψεις της ίδιας τρύπιας δεκάρας, όπως έχουμε επανειλημμένα γράψει στις Ανακοινώσεις μας. Όσο για την σύσταση της άτυπης επιτροπής είναι γνωστό το παραμυθάκι (όταν θέλεις να μην υπάρχουν αντιδράσεις, συστήνεις επιτροπές).

 

  Η δική μας δημοτική παράταξη (ΣΙΦΝΑΪΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ) αποφασισμένη όσο ποτέ άλλοτε, καλεί κάθε σκεπτόμενο ευαίσθητο Σιφνιό να συμπαραταχθεί μαζί Της μήπως και σώσουμε έστω και την ύστατη στιγμή ό,τι  σώζεται…. Δεσμευόμαστε απέναντί σας ότι ΟΛΕΣ οι αντιδημοκρατικές αποφάσεις της τωρινής αλλά και της προηγούμενης δημοτικής αρχής ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ συμπεριλαμβανομένης και της χωροθέτησης του Υδατοδρομίου στον Πλατύ Γιαλό έστω και αν χρειασθεί να αποζημιώσουμε τους «επενδυτές» (λεφτά υπάρχουν από τα ανείσπρακτά τους, του 1.300.000 Ε).

Αγαπητοί Συμπατριώτες,

  Αναλογισθείτε τί μας περιμένει ακόμη από αυτούς οι οποίοι είτε από άγνοια είτε από δόλο, χωρίς εμάς αλλά για εμάς, αποφασίζουν για θέματα τα οποία θα απασχολήσουν την Σίφνο μας γενικότερα αλλά και καθέναν από εμάς και τα παιδιά μας για τα επόμενα πενήντα χρόνια (αποχετευτικό / λιμενικό / εναλλακτικές πηγές ενέργειας/ διαχείριση απορριμμάτων,  κ.ο.κ). 

Συνεχίζεται………………….

Για την «ΣΙΦΝΑΪΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ

Αντώνιος Γ. Ζαμπέλης (υπερήφανα εκπρόσωπος και της «Σιφναϊκῆς μπουρζουαζίας» και ουχί της «Σιφναϊκής υπογειολαγνείας»)

 

Advertisements