Πρέβεζα: Μια ιδιαιτέρως σοβαρή καταγγελία φέρνει στο φως της δημοσιότητας το DEBATER και αφορά τα προβλήματα στη θέρμανση στη σχολή Εμποροπλοιάρχων στην Πρέβεζα, που έχει ως συνέπεια ολόκληρη η Ακαδημία να λειτουργεί με πολικές θερμοκρασίες υπό του μηδενός.

Σπουδαστής της σχολής Εμποροπλοιάρχων της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου στην Πρέβεζα αναφέρει χαρακτηριστικά πως όλη αυτή η κατάσταση έρχεται σε μια περίοδο που και ο κορονοϊός επελαύνει στη σχολή.

Δυστυχώς έχουμε πολλά κρούσματα στη σχολή και ιδίως σε άτομα που μένουν εντός της σχολής. Αυτή τη στιγμή ένας σπουδαστής που βρισκόμαστε στο ίδιο έτος, είχε κολλήσει κορονοϊό πριν 6 ημέρες και επειδή δεν μπορούν να του δικαιολογήσουν άλλες απουσίες, του είπαν να έρχεται κανονικά στο μάθημα φορώντας διπλή μάσκα! Ποιος μου εγγυάται ότι δεν θα με κολλήσει εμένα. Αυτό το άτομο μένει στον θάλαμο μας, η κατάσταση είναι τραγική

Πρέβεζα

Και συνεχίζει, αναφορικά με τα προβλήματα που υπάρχουν με τη θέρμανση: “Υπάρχει πρόβλημα με τη θέρμανση, το πρωί επικρατούν θερμοκρασίες -5, τα παιδιά κινδυνεύουν να πάθουν πνευμονία! Δεν υπάρχει ζεστό νερό, να μην μπορούμε να ζεσταθούμε σε έναν θάλαμο. Βάζουμε το αερόθερμο και δεν λειτουργεί. Έχει χαλάσει και ο θερμοσίφωνας. Είμαστε σε τραγική κατάσταση! Υπάρχει οδηγία 8-10 το βράδυ να λειτουργεί η θέρμανση. Όσα χρόνια είμαι σπουδαστής δεν έχει συμβεί αυτό

Στη φωτογραφία βλέπετε το καλοριφέρ που δε λειτουργεί σε έναν θάλαμο, ενώ οι σωληνώσεις του θερμοσίφωνα στάζουν. Οι σπουδαστές διαμαρτύρονται για το παγωμένο νερό. Οι θερμοκρασίες είναι υπο το μηδέν και οι σπουδαστές πρέπει να ζήσουν σε τέτοιες καταστάσεις καθώς οι περισσότεροι μένουν και μέσα στη σχολή !

Ακούστε την ανώνυμη καταγγελία σπουδαστή στο DEBATER:

Πηγή: https://debater.gr

Advertisements