Στην Τήνο παρευρέθηκε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, με αφορμή τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου, όπου εκπροσώπησε τη Βουλή των Ελλήνων στις εορταστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις πραγματοποιώντας ταυτόχρονα σειρά συναντήσεων εργασίας με τοπικούς φορείς.

Ο Βουλευτής Κυκλάδων συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική μας επέτειο που πραγματοποιήθηκαν στην Τήνο

Στις 24 Μαρτίου, ο κ. Φόρτωμας,  κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Ελευθερίας, εκπροσωπώντας τη Βουλή των Ελλήνων και στη συνέχεια παρακολούθησε  τη μαθητική παρέλαση. Επίσης, παρευρέθη στις Θρησκευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 24 και 25 Μαρτίου στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας Τήνου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σύρου κ.κ. Δωροθέου Β΄ και συμμετείχε στη λιτάνευση της Αγίας Εικόνας της Μεγαλόχαρης.

Ο κ. Βουλευτής πραγματοποίησε επίσης συναντήσεις εργασίας με εκπροσώπους των τοπικών αρχών.

Συγκεκριμένα, στις 23 Μαρτίου 2022, πραγματοποίησε συνάντηση με την ΔΗΜ.Τ.Ο Τήνου, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα πολιτικής επικαιρότητας, αλλά και καθημερινότητας των κατοίκων του νησιού.

Στις 24 Μαρτίου, ο Βουλευτής συναντήθηκε με εκπροσώπους του Συλλόγου Μηχανικών Τήνου και συγκεκριμένα με την κ. Αναστασία Ψάλτη και τον κ. Αργύρη Δεσύπρη, κατά την οποία συζήτησαν θέματα που απασχολούν το χωροταξικό και πολεοδομικό του νησιού.

Συνάντηση με στελέχη της Τ.Ο. ΝΔ Τήνου

Τέλος, στις 25 Μαρτίου ο κ. Φόρτωμας επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Τήνου, όπου πραγματοποίησε την τρίτη δόση εμβολίου κατά της Covid-19, και στη συνέχεια  συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Τήνου, κ. Γεώργιο Βασιλάκη όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της μονάδας υγείας του νησιού.

Ο κ. Φόρτωμας με τους υπεύθυνους του Κέντρου Υγείας Τήνου

«Ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμένα να εκπροσωπήσω τη Βουλή των Ελλήνων στις εορταστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου, στον τόπο καταγωγής μου. Τα συμπεράσματα που αποκόμισα από τη συνεργασία που είχα με τοπικούς φορείς, με κάνουν να είμαι βέβαιος, ότι με τη σκληρή δουλειά όλων μας, η Τήνος θα πετύχει τους στόχους της και θα έχει τη θέση που της αξίζει» δήλωσε ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Φόρτωμας.

Advertisements