Δεν θα πέφτει “καρφίτσα” το φετινό Πάσχα στις Κυκλάδες κι αυτό είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό.

Ενδεικτικό του τι πρόκειται να συμβεί είναι οι κρατήσεις σε ξενοδοχεία και καταλύματα, που αγγίζουν το 80 με 90%, όπως και η ζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια η οποία κυμαίνεται σε επίπεδα Αυγούστου με την πληρότητα να φτάνει πλέον το 100%.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τη Μεγάλη Τετάρτη και μετά δεν υπάρχει διαθέσιμο εισιτήριο ούτε για δείγμα για τους προορισμούς των Κυκλάδων, ενώ οι ακτοπλοϊκές εταιρίες ήδη έχουν ανακοινώσει επιπρόσθετα δρομολόγια πλοίων από τη Μεγάλη Πέμπτη και μετά ώστε να εξυπηρετήσουν την αυξημένη ζήτηση και το επιβατικό κοινό, όπως επίσης και τη δρομολόγηση κάποιων ταχυπλόων.

 

Μετά από δύο χρόνια περιορισμών και απαγορεύσεων οι Κυκλάδες επιστρέφουν σε ένα πολύ δυναμικό Πάσχα με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι θα καταγράψει δείκτες αντίστοιχους με αυτούς του 2019, ίσως και υψηλότερους σε κάποια νησιά.

Επίσης, ένα θετικό στοιχείο αποτελεί η διατήρηση στα ίδια περίπου επίπεδα των τιμών σε ξενοδοχεία και καταλύματα, σε μια περίοδο γενικών ανατιμήσεων στην αγορά και την οικονομία της χώρας.

Πηγή: www.aftodioikisi.gr

 

Advertisements