Αναβάθμιση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του Βόλου με τις Σποράδες με ποιότητα, άνεση, ταχύτητα και κυρίως ταξιδιωτική εμπειρία με άρωμα κρουαζιέρας, προσφέρει το νέο πλοίο της γραμμής Sporades Star το οποίο ήρθε για να μείνει, να κάνει τη διαφορά και να γίνει επιλογή.

Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, η SEAJETS απαντάει με το ανακαινισμένο στην Ελλάδα Sporades Star στο αίτημα της Μαγνησίας για επιβατηγό ναυτιλία που παρέχει άνετη, γρήγορη, ασφαλή και αξιόπιστη θαλάσσια μεταφορά για κάθε επιβάτη.

“Δεν ήρθαμε στον Βόλο και τις Σποράδες για την σεζόν. Ήρθαμε για να προσφέρουμε σύγχρονες μεταφορές, να βοηθήσουμε τον τουρισμό και την τοπική οικονομία, να προσφέρουμε θέσεις απασχόλησης σε ντόπιους καθώς τα περισσότερα μέλη από το πλήρωμα των 50 μελών, είναι από τον Βόλο, τα νησιά, τη Μαγνησία,” τόνισε στην εκδήλωση καλωσορίσματος του πλοίου χθες στο λιμάνι του Βόλου ο εκπρόσωπος της εταιρείας κ. Βασ. Αντάμης.

Κυλιόμενες σκάλες, ασανσέρ, ειδικές προβλέψεις για άτομα με κινητικές δυσκολίες, παιδότοπος, αναρρωτήριο, προσεγμένοι χώροι επιβατών, αναβαθισμένες εγκαταστάσεις εστίασης, προσφέρουν μια ταξιδιωτική εμπειρία η οποία απουσίαζε για χρόνια από τη γραμμή Βόλος – Σποράδες.

Δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για όλους, όπως εύστοχα επισήμανε στον χαιρετισμό της η Κεντρική Λιμενάρχης Βόλου, Πλοίαρχος ΛΣ κα Βασιλική Κωνσταντά, το Sporades Star με τα χαρακτηριστικά του, ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις και μακάρι το αστέρι των Σποράδων να φωτίσει τη νέα εποχή της επιβατηγού ναυτιλίας στην περιοχή με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου να παρέχει και σε αυτή την περίπτωση τις υπηρεσίες του.

Ο κυβερνήτης του πλοίου κ. Μάρκος Βλάμης, με πολλά χρόνια θαλάσσιας υπηρεσίας στην επιβατηγό ναυτιλία, τόνισε πως το Sporades Star εγγυάται μια  εμπειρία μεταφοράς με ταχύτητα (Βόλος – Σκιάθος περίπου σε 2,5 ώρες), με ασφάλεια και άνεση, με μεταφορική δυνατότητα 1.100 επιβατών και 180 οχημάτων.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο π. Θεόδωρος Μπατάκας, ο οποίος ευχήθηκε στο πλήρωμα να έχει ασφαλή ταξίδια.

Ναυπηγημένο στην Ιταλία, το Sporades Star ανακαινίστηκε και αναβαθμίστηκε στην Ελλάδα για να προσφέρει με τις άνετες αεροπορικές θέσεις, τα ευρύχωρα σαλόνια και τους επίσης προσεγμένους εξωτερικούς χώρους, μια σύγχρονη ταξιδιωτική εμπειρία

Το Sporades Star εκτελεί καθημερινά ένα δρομολόγιο από Βόλο προς Σποράδες. Δευτέρα, Τετάρτη και Σαββατοκύριακο αποπλέει στις 8.30 π.μ. από Βόλο, Τρίτη και Πέμπτη στις 9.30 π.μ. και την Παρασκευή στις 3.30 μ.μ. Οι τιμές εισιτηρίων για έναν ενήλικα ξεκινούν για Σκιάθο από 30,70 €, για Σκόπελο και για Αλόννησο 36,70€, για ΙΧ από Βόλο στη Σκιάθο  79,50 ευρώ.

 

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας κ. Βασ. Αντάμης

 

 

Ο κυβερνήτης κ. Μάρκος Βλάμης

 

 

Στη γέφυρα του Sporades Star ο Κυβερνήτης κ. Μάρκος Βλάμης και πίσω του ο Ύπαρχος κ. Χατζηνικολάου

 

 

Χαιρετισμός από την Κεντρική Λιμενάρχη Βόλου κ. Βασιλική Κωνσταντά

 

Advertisements