Μετά την μεγάλη επιτυχία του Σιφνιού αθλητή Γιώργου Καράβη που κατέκτησε την πρώτη θέση στο French Throwdown, μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στην Ευρώπη το kaipoutheos.gr  επικοινώνησε μαζί του σήμερα που επέστρεψε στην Ελλάδα.

Του ζητήσαμε να μας απαντήσει καταρχήν σε μερικές ερωτήσεις και τον Αύγουστο που θα επισκεφθεί το νησί να κάνουμε μια μεγαλύτερη κουβέντα, δέχθηκε και στα δύο.

Ας δούμε λοιπόν τι μας είπε σήμερα:

Ερώτηση 1

KAIPOUTHEOS.GR: Πες λίγα λόγια για σένα:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΒΗΣ: Γεννήθηκα Αθήνα έμεινα Αθήνα μέχρι τα 4 μου
Έπειτα μετακόμισα Σίφνο μέχρι τα 18 μου.
Από τα 18 μέχρι και τα 23 ήμουν Θεσσαλονίκη όπου σπούδασα στο τμήμα επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο.
Πλέον κατοικώ μόνιμα στην Αθήνα.

Ερώτηση 2

KAIPOUTHEOS.GR: Πως και πότε ξεκίνησες;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΒΗΣ: Άρχισα να ασχολούμαι με το κομμάτι του κροσφιτ από το 2015. Αρχικά σαν μια απλή μορφή άσκησης για να βοηθήσω τον εαυτό μου που τότε έπαιζα μπάλα σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη. Έπειτα από κάτι προβλήματα με το δελτίο μου άρχισα να ασχολούμαι όλο και πιο έντατικα με το κρόσφιτ και έπειτα έμεινα εκεί!!! Ειδικά ο πρώτος μου αγώνας στην Σερβία ήταν αυτός που με έκανε να το αγαπήσω παρά πάνω αυτό το άθλημα.

Ερώτηση 3

KAIPOUTHEOS.GR: Που έχεις ταξιδέψει για αγώνες και τι τίτλους έχεις κατακτήσει;

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΒΗΣ: Έχω ταξιδέψει πολύ για αγώνες στο κρόσφιτ Αμερική, Ντουμπάϊ, Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία ,Δανία, Σουηδία, Ισπανία ,Τουρκία , Σερβία και φυσικά κ Ελλάδα

ΤΙΤΛΟΙ
crossfit games athlete 2021-2022 (οι 40 καλυτεροι αθλητες του κοσμου)

French throwdown 2022 1st place

Athens throwdown 2019 + 2022 1st place

Madrid Challenge series 2021 1st place

Madrid Crossfit championship 2021 4th place

Dubai crossfit championship 2021 5th place

Fittest man in greece 2018/2021

Ερώτηση 4

KAIPOUTHEOS.GR: Ποιά ειναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΒΗΣ: Τα άμεσα μελλοντικά μου σχέδια ειναι να προετοιμαστώ κατάλληλα διοτι 3-8 Αυγούστου διαγωνίζομαι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο madison, Wisconsin με τους 40 καλύτερους crossfit athletes του κόσμου.

Ερώτηση 5

KAIPOUTHEOS.GR: Ολόκληρη η Σίφνος χάρηκε και συγκινήθηκε με τις επιτυχίες σου.Ποιά η γνωμη σου για το νησί, θα επιστρέψεις;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΒΗΣ: την Σίφνο το νησί μου τον τόπο μου τον αγαπάω όσο τίποτα άλλο! Πάντα είναι μέσα στην καρδιά μου και επειδή πλέον λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων δεν έρχομαι τόσο συχνά όσο θέλω μου λείπει ακόμα παραπάνω.

Όνειρο μου είναι όταν τελειώσω με το αγωνιστικό κρόσφιτ να επιστρέψω στο νησί και να μπορέσω να μεταλαμπαδεύσω την αγάπη μου και τις γνώσεις μου στον αθλητισμό και στην νεολαία του νησιού μας! και γιατί οχι κάποτε να διοργανώσουμε και εμείς σαν Σίφνος ενα μεγάλο αγώνα κροσφιτ με αθλητές απ όλη την ελλάδα!

Τέλος Ευχαριστώ όλους που με στηρίζουν είτε με τις χορηγίες τους είτε με τα όμορφα μηνύματα υποστήριξης τους!

Οι βασικοί μου χορηγοί είναι οι εξής Ruster fitness Earwaves Crossfeet socks Ipanema espresso Greece Basement training The fittest managers.

Εκ μέρους όλης της Σίφνου σε ευχαριστούμε και μεις για όλα! καλή συνέχεια και καλή αντάμωση στη Σίφνο!!!

 

Advertisements