Εδώ και χρόνια γράφουμε συνεχώς ότι η Σίφνος πρέπει να τιμήσει τουλάχιστον τους πλοιάρχους που συνεχώς ρισκάρουν για να δέσουν στο ακατάλληλο λιμάνι του νησιού, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε εισακουσθεί.Η Άνδρος πάντως το κάνει,πολλά μπράβο και συγχαρητήρια!!

Ας δούμε τι γράφει το www.mononews.gr

Ο Δήμος Άνδρου, η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και το Επαρχείο Άνδρου, την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022 και ώρα 20:00, στην κεντρική Πλατεία του Όρμου Κορθίου, συνδιοργανώνουν εκδήλωση προς τιμή των Πλοιάρχων της Ακτοπλοΐας και των Πλοιοκτητών των πλοίων που εξυπηρετούν την Άνδρο.

Στην εκδήλωση θα βραβευθούν για την ναυτοσύνη τους και τη συνεισφορά τους στην ευημερία του νησιού, οι εν ενεργεία και μη Πλοίαρχοι της Ακτοπλοΐας της Άνδρου, καθώς και οι πλοιοκτήτες των πλοίων της γραμμής.

Θα απονεμηθούν Τιμητικές Διακρίσεις και στους εκλιπόντες Πλοιάρχους, τις οποίες θα παραλάβουν οι συγγενείς τους.

Τιμητικές Διακρίσεις θα απονεμηθούν επίσης, σε Συλλόγους, Ενώσεις και άτομα που υπηρετούν την Ανδριώτικη ναυτιλία και βοηθάνε το νησί μας.

Την εκδήλωση θα κλείσει με τον μοναδικό του τρόπο ο Νίκος Οικονομίδης με την ορχήστρα του, θα τραγουδήσει νησιώτικα η Κυριακή Σπανού, ενώ ο Σύλλογος Γυναικών Άνδρου “ΧΟΡΕΥΑΝΔΡΟΣ” και ο Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 20:00. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

Advertisements