Η μεγαλύτερη και πετυχημένη γιορτή που έχει διοργανωθεί στη Σίφνο από ένα και μόνο μικρό σύλλογο έφτασε στο τέλος της.

Το 1ο “χορευτικό αντάμωμα”έγραψε ιστορία και θα συνεχίσει να γράφει αφού όπως όλα δείχνουν θα καθιερωθεί κάθε χρόνο.

Ο κόσμος από τις αποστολές φεύγει πραγματικά κατενθουσιασμένος και με την υπόσχεση πως θα επιστρέψει, οι πολοί αλλοδαποί τουρίστες που το παρακολούθησαν έχουν μόνο καλά λόγια να πουν,φεύγοντας θα πάρουν μαζί εκτός από τις φωτογραφίες και τις καλύτερες αναμνήσεις και σίγουρα θα επιστρέψουν.

 

Δεν θέλει πολλά ο επισκέπτης να αγαπήσει τη Σίφνο,ένα χαμόγελο,ένα ποτήρι κρασί, ένα μεζεδάκι,ένα παραδοσιακό τραγούδι και στο τέλος ένα χορουδάκι!

Η καλύτερη διαφήμιση για το νησί εντός και εκτός Ελλάδος έγινε με τον καλύτερο τρόπο.

Συγχαρητήρια στον οικλογικό σύλλογο Καμαρών και τον πρόεδρο κο Νίκο Ποδενέ(Μπουφούνη), στους εθελοντές που έχουν και το μεγαλύτερο μερίδιο επιτυχίας, στα μαγαζιά που πρόσφεραν φαγητά,στους μουσικούς, στον Φρατζέσκο Λουκατάρη και Αντώνη Αράπη στον ήχο και το φωτισμό, στις ακτοπλοϊκές εταιρίες zante ferries και seajets, στον κόσμο που παραβρέθηκε τιμώντας τη γιορτή και τη Σίφνο, και τέλος συγχαρητήρια στον κο Γιάννη Αντάρτη, την ψυχή και την οργάνωση του ανταμώματος.

Ευχαριστούμε για την τιμή το kaipoutheos.gr να είναι χορηγός επικοινωνίας, ελπίζουμε να καταφέραμε να σας βάλουμε στο κλίμα και έστω από μακριά να πήρατε μια μικρή γεύση.

Και του χρόνου!!

 

 

Advertisements