Αγαπητοί συμπατριώτες,
Αγαπητές συμπατριώτισσες
Ύστερα από βαθύ στοχασμό και ώριμη σκέψη , έχοντας πάντα υπόψιν την ευθύνη που φέρει η θέση του Δημάρχου, και μην αντέχοντας να βλέπω πλέον την κατάσταση που επικρατεί στο νησί μας , λαμβάνω την τιμή να σας ανακοινώσω επίσημα την πρόθεση μου , να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Φολεγάνδρου στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 .
Ο ανεξάρτητος συνδυασμός μας , ‘’Για μια Νέα Φολέγανδρο’’ έρχεται για να σταθεί δίπλα στους πολίτες και την κοινωνία μας, έρχεται με όραμα, σχέδιο και αποφασιστικότητα , μακριά από πολιτικούς εναγκαλισμόυς , φόβο, ξεπερασμένες ιδεοληψίες και αντιλήψεις που μας γυρίζουν στο παρελθόν, ο νέος αυτός συνδυασμός θα αποτελείται από ανθρώπους όλων τον κοινωνικών τάξεων , και όλων τον ηλικιακών τάξεων, γιατί ο νέος έχει φλόγα δύναμη και φρέσκιες ιδέες, ο παλιός όμως έχει εμπειρία και θα είναι πολύ σημαντικός στην Νέα Φολέγανδρο .
Το σημαντικότερο από όλα βέβαια για εμάς, θα είναι :
Η άνθρωποι που θα πλαισιώσουν αυτήν την παράταξη, να έχουν αγνή και άδολη αγάπη για τον τόπο τους , αυτό είναι υπόσχεση από εμάς και ένας “όρος” εισόδου, για τους ανθρώπους που θα αποτελέσουν αυτή την ομάδα .
«Για μία Νέα Φολέγανδρο»
Έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης που έχει περιέλθει η ιδιαίτερη πατρίδα μας , αποφάσισα να τα αφήσω όλα πίσω σε προσωπικό επίπεδο, και να ασχοληθώ με την μεγαλύτερη μου αγάπη, την Φολέγανδρο !
Η δικαιοσύνη, η ανιδιοτέλεια, η τιμιότητα, και η αποφασιστικότητα, είναι η αξίες που με χαρακτηρίζουν , όπως όλοι καλά με γνωρίζετε.
Αυτά θα είναι τα όπλα μου μου στον δύσκολο αγώνα που πήρα απόφαση να φέρω εις πέρας στα 30 μου χρόνια , στον δύσκολο αυτό αγώνα δεν περισσεύει κανείς, ή νέα Φολέγανδρο ετοιμάζεται.
 Σας καλώ όλους δίπλα μου , και δεσμεύομαι, ότι θα προστατέψω τον κάθε ένα, και την κάθε μία , από τις απειλές , την συκοφαντία , τα όσα βρόμικα και νοσηρά σχέδια επιβουλευθούν πάλι κάποιοι γνωστοί , άγνωστοι του νησιού μας , προκειμένου μην χάσουν την εξουσία .!
Σε αυτό τον αγώνα σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μάς.
Σας καλούμε όλους στο πλοίο μας , σας καλούμε όλους για να ταξιδέψουμε με πίστη και αγάπη , για τον ομορφότερο προορισμό του κόσμου, την Φολέγανδρο.
Το νησί της καρδιάς μας.
«Για Μια Νέα Φολέγανδρο»
Με απεριόριστη εκτίμηση
Χρήστος Ε. Λύδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Φολεγάνδρου
Advertisements