20 Νοεμβρίου 2022 γύρω στις 14:40 στο λιμάνι της Σίφνου.

Στο λιμάνι μπαίνει πρώτο το συμβατικό της zante ferries, ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ ερχόμενο από την Σαντορίνη,  Ίο, Σίκινο, Φολέγανδρο, Κίμωλο, Μήλο και με προορισμό προς Σέριφο, Κύθνο Πειραιά.

Ακολουθεί το ταχύπλοο της seajets, SEA JET2 ερχόμενο από Πειραιά, Σέριφο, Σίφνο, Μήλο και με προορισμό προς Σέριφο και Πειραιά.

Το ταχύπλοο δένει πρώτο στην μέσα πλευρά του μόλου, φορτώνει επιβάτες και αναχωρεί, το συμβατικό δένει κι αυτό στη θέση του φορτώνει επιβάτες, ιχ και φορτηγά και αναχωρεί κι αυτό.

Μέχρι και σήμερα η Σίφνος έχει σύνδεση με Πειραιά με συμβατικό ή ταχύπλοο καθημερινά εκτός Δευτέρας και Σαββάτου και την Κυριακή έει και τα δύο.

Από την ερχόμενη Κυριακή λογικά θα σταματήσει τα δρομολόγια το ταχύπλοο και θα συνεχίσει το επιδοτούμενο συμβατικό ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των βουλευτών Κυκλάδων Κατερίνας Μονογυιού και Φίλιππου Φόρτωμα από 1/12/22 το ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ θα αυξήσει τα δρομολόγια του από τρία σε τέσσερα την εβδομάδα κάτι που το αναμένουμε και επίσημα αφού στις μηχανές αναζήτησης εισιτηρίων στο ίντερνετ δεν το δείχνει ακόμη.

Δείτε το σημερινό βίντεο:

Και φωτογραφίες:

Advertisements