Η καλύτερη από θέμα αφίξεων χρονιά για τη Σίφνο φτάνει στο τέλος της.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει να δούμε πόσους επιβάτες διακίνησαν.
Δείτε παρακάτω πως το περιγράφει με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο Μιχάλης Ρούσσος:
Σήμερα θα σας μιλήσω για τα τζετακια και για τις φετινές τους επιδόσεις, στην όμορφη Σίφνο μας! Super Jet, Sea Jet 2, Sifnos Jet.
 Όλα ξεκίνησαν το Μάρτιο αδέλφια μου. Τα γεμάτα όρεξη και ζωή Σίφνος Τζετ και Ση Τζετ 2 κατεπλευσαν 7 φορές στο λιμάνι του νησιού, μεταφέροντας τους πρώτους επιβάτες τους για τη χρονιά! Μέχρι και το τέλος του Νοεμβρίου, όπου ολοκλήρωσε τη σεζόν το Ση Τζετ 2, τα τρία μικρά ταχύπλοα της εταιρείας κατεπλευσαν 636 φορές!! Πιο δραστήριος μήνας από όλους, ο Ιούνιος με 120 αφίξεις! Υπέροχα αδέλφια μου 😁Χωρίς να θέλω να σας κουράζω με πολλά νούμερα – αλίμονο – τα 3 ταχύπλοα διακίνησαν σχεδόν 38.000 επιβάτες στη Σίφνο💪. Πολύ καλη επίδοση, η οποία ισοδυναμεί σχεδον, με το 14 % της συνολικής κίνησης του λιμανιού της Σίφνου!! Μπράβο στα μικρούλια, έκαναν καταπληκτική δουλειά!

Εξαιρετική δουλειά, κάνουν όλους τους μήνες δρομολόγησης τους. Μπορεί να μη πιάνουν τα εξαφηφια νούμερα άλλων ταχύπλοων της εταιρείας, λόγω του μικρού τους πρωτοκόλλου, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι τα πάνε περίφημα! Ή υπέροχα. Δεν θυμάμαι ακριβώς ποιο από τα δύο 🙄. Πλοία, τα οποία γεμίζουν τη χάι σιζον ( και άπταιστα αγγλικά ο φίλος σας ο Μιχάλης) 3 και 4 φορές την ημέρα, κάθε άλλο παρά αποτυχημένα τα λες! Μπράβο, συγχαρητήρια και εύγε στους μικρούς δαίμονες του Αιγαίου! Και επειδή ξέρω ότι το καθένα από αυτά, έχει 2 μπαρ, two bars εαν θελω να ξανα κάνω επίδειξη γνώσεων 🙈, να ξέρουν οι αγαπητοί μπουφετζηδες ότι το καφέ μου τον πίνω σκέτο και παγωμένο! Σας ευχαριστω εκ των προτέρων, για το πιθανόν κέρασμα σας! Είστε ψυχουλες, με συγκινησατε, μέρες που είναι 🙃
Με βάση τις τελευταίες αποφάσεις που πάρθηκαν από πολύ ψηλά, το Ση Τζετ 2 θα βάλει μπροστά για το 2023,στις 23 Μαρτίου! Αυτό θα σύρει το χορό και στις 7 Απριλίου θα μπει και το Σούπερ Τζετ, να ρίξει και αυτό μια γύρο βόλια! Το Σίφνος Τζετ, ετοιμάζεται για τις δικές του φιγούρες, κατά 20 Μαΐου μεριά! Ας αρχίσουν οι χοροί αδέλφια μου .
🎥 Πλήρως εκπαιδευμένος, ο μοναδικός εξουσιοδοτημενος φωτογράφος μου, του νησιού! Foskolos Panagiotis φίλες και φίλοι. Τον ευχαριστω πολύ, μακάρι να τα φέρει έτσι η ζωή, ώστε να έχει τη χαρά να με κεράσει μια μέρα ένα καφεδάκι στη πατρίδα του!
Επί τη ευκαιρία ας τα δούμε μαζί δεμένα στη Σίφνο στο παρακάτω βίντεο:

Advertisements