Το «ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ» επιστρέφει στα δρομολόγια των Δυτικών Κυκλάδων για ένα μήνα περίπου αντικαθιστώντας το ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ που θα κάνει την ετήσια ακινησία του, όπως είχε κάνει και πέρυσι, ενώ το ίδιο έχει αντικατασταθεί από το ΠΡΩΤΕΥΣ στη γραμμή Σαμοθράκη Αλεξανδρούπολη.
Τα δρομολόγιά του εκτός απροόπτου ξεκινούν την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023 και θα είναι συνολικά τέσσερα την εβδομάδα.
Καθε Δευτέρα θα αναχωρεί στις 14:55
Κάθε Τετάρτη και Σάββατο με ώρα αναχώρησης στις 07:00 από το λιμάνι του Πειραιά.

Κάθε Παρασκευή θα εκτελείται ένα επιπλέον δρομολόγιο για Σέριφο-Σίφνο-Κίμωλο-Μήλο και επιστροφή, με ώρα αναχώρησης στις 07:00 από το λιμάνι του Πειραιά.

Το «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ» θα επανέλθει ανανεωμένο στα μέσα Φεβρουαρίου.
Η ZANTE FERRIES κατάφερε να στεριώσει στη γραμμή Αλεξανδρούπολης-Σαμοθράκης, η οποία γραμμή το καλοκαίρι επεκτείνεται τρεις φορές την εβδομάδα μέχρι τη Λήμνο.

Aς θυμηθούμε στα δύο παρακάτω βίντεο την περσινή(5/11/21) πρώτη άφιξη του στο λιμάνι της Σίφνου που οι Καμάρες επιφύλαξαν ένα ομιχλώδες, πρωτόγνωρο και εντυπωσιακό σκηνικό για τον πρώτο κατάπλου του πλοίου της Zante Ferries. Ο έμπειρος καπετάν-Κυριακος Μουζάκης σφύραγε αρκετή ώρα και ανά τακτά χρονικά διαστήματα πριν μπεί στο λιμάνι της Σίφνου για αποφυγή τυχόν ατυχήματος(μεγάλη η ευθύνη αυτές τις ώρες),και αφού μπήκε με σταθερές και προσεκτικές μανούβρες έδεσε:

Καλά ταξίδια για όλα τα πλοία και τα πληρώματά τους!!!

Advertisements