Θρήνο έχει σκορπίσει στα Χανιά η είδηση για τον θάνατο του 20χρονου Τάσου Ξ. ο οποίος σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε στον δρόμο Χανίων – Αεροδρομίου στο Ακρωτήρι Χανίων, και “καρφώθηκε” σε δέντρο και στη συνέχεια πέρασε στο αντίθετο ρεύμα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το creta24.gr, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος καρφώθηκε σε ευκάλυπτο, ο οποίος ευρίσκεται μπροστά στο παρεκκλήσι του Τιμίου Σταυρού.

Η ανάρτηση του ιερέα πατέρα του

Με αναρτήσεις τους στα social media τόσο τα δύο αδέρφια του άτυχου νέου όσο και ο πατέρας του, αποχαιρετούν τον γιο και αδελφό τους.

“Εμείς πάντα θα είμαστε μαζί γιε μου” γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook ο πατέρας του στρατιώτη που υπηρετούσε στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών.

Θρήνος στα Χανιά για τον θάνατο του 20χρονου Τάσου - "Εμείς πάντα θα είμαστε μαζί γιε μου", το μήνυμα του πατέρα του

O ίδιος, μάλιστα, τον περασμένο Νοέμβριο οπότε ο γιος του παρουσιάστηκε για να υπηρετήσει στην 1η ΜΑΛ έγραφε γεμάτος υπερηφάνια: “Άξιος γιε μου!! Ο Άγιος Γεώργιος να σου δώσει την δύναμη να τιμήσεις τον ένδοξο πράσινο μπερε”.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος νεός είχε πάρει άδεια εξόδου από το στρατόπεδο το μοιραίο βράδυ.

troxaio

Φίλοι και συγγενείς βυθίστηκαν σε βαρύ πένθος με τους περισσότερους να μην μπορούν να πιστέψουν την είδηση του θανάτου του.

τροχαιο

τροχαιο

Τις συνθήκες υπο τις οποίες συνέβη και αυτή η τραγωδία σε δρόμο της Κρήτης ερευνούν οι αστυνομικές αρχές.

τροχαιο

 

troxaio
Advertisements