ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ
❤Αγαπητοί μας φίλοι και φίλες,
Συγκεντρώνουμε χρήματα για τον γνωστό σας Ρεξ, το πιο γλυκό 9 χρονο διαβητικό σκυλί που σώσαμε πριν από 8 μήνες από βέβαιο θάνατο, προκειμένου να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την φιλοξενία του (επί πληρωμή) και να τον βοηθήσουμε να επιβιώσει και να συνεχίσει να ζει καλά! Δυστυχώς, κανείς δεν θέλει ακόμα να τον υιοθετήσει!
Ο Ρεξ αφέθηκε να πεθάνει δεμένος κάτω από ένα δέντρο. Αδύναμος, άρρωστος και μοιάζοντας με σκελετό. Γίνονται όμως θαύματα και έτσι έγινε ένα και για αυτόν.Τον βρήκαμε, φροντίσαμε τα διάφορα προβλήματα υγείας του που προκλήθηκαν από την καθαρή παραμέληση και τον υποσιτισμό του και μετά από πολλούς μήνες και πολύ κόπο, τον κάναμε ένα χαρούμενο σκυλί.
Δυστυχώς όμως μία από τις παθήσεις του είναι ισόβια, και είναι ο διαβήτης.
Και παρόλο που με δύο απλές ενέσεις ινσουλίνης την ημέρα και με την πρωτοποριακή διαχείριση των μετρήσεων γλυκόζης στο αίμα, με μηχάνημα αντί για τρυπήματα, η κατάστασή του είναι πλήρως διαχειρίσιμη και εύκολη, κανείς δεν θέλει να τον υιοθετήσει, όσο κι αν έχουμε προσπαθήσει. Κανείς δεν είναι πρόθυμος να υιοθετήσει έναν όχι απόλυτα υγιή σκύλο..
Για καλή του τύχη όμως, εδώ και κάποιους μήνες, είναι πολύ χαρούμενος ζώντας υπό καθεστώς φιλοξενίας επί πληρωμή, η οποία μαζί με τα έξοδα διαβίωσης και φαρμάκων του, κάθε μήνα κοστίζει αρκετά χρήματα (σύνολο 500 ευρώ/μήνα).
Εκεί είναι ένας χαρούμενος, ελεύθερος σκύλος, που ζει με άλλα σκυλιά και γάτες, σε υπέροχους εξωτερικούς κ εσωτερικούς χώρους, με έναν εξαιρετικό φροντιστή, αλλά όλα αυτά δεν προσφέρονται δωρεάν.
Καθώς είμαστε ένα φιλοζωικό σωματείο που φροντίζει πολλά ζώα, με περιορισμένους πόρους, αρκετά σύντομα, αν δεν μπορέσουμε να λάβουμε κάποια οικονομική βοήθεια για να συνεχίσουμε να καλύπτουμε τα έξοδα διαβίωσής του, ο Ρεξ θα πρέπει να πάει σε κάποιο καταφύγιο και να ζήσει σε ένα κλουβί για το υπόλοιπο της ζωής του. Κάτι που μας ραγίζει την καρδιά και μόνο που το σκεφτόμαστε, μετά από όλα όσα έχει περάσει!
Γι αυτό σας ζητάμε για άλλη μια φορά να μας βοηθήσετε να διατηρήσουμε τον Ρεξ στην τρέχουσα κατάστασή του για όσο χρειάζεται, με την ελπίδα ότι μια μέρα θα υιοθετηθεί.
Μέχρι τότε, βασιζόμαστε σε εσάς για να συνεχίσουμε να παρέχουμε το καθημερινό θαύμα στη φτωχή σκυλίσια του μοίρα!
Παρακαλούμε όποιος μπορεί να συνεισφέρει για τον Ρεξ οποιοδήποτε ποσό, να επισκεφθεί τον παρακάτω σύνδεσμο.
O Ρεξ θα σας ευγνωμονεί!
Advertisements