Το τροχαίο στη Σαντορίνη στοίχισε τη ζωή στη γυναίκα οδηγό και έστειλε βαριά τραυματισμένο σε νοσοκομείο τον συνεπιβάτη της «γουρούνας» που έφυγε από τον δρόμο και ανατράπηκε…

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 8 Μαϊου του 2023 στο Καμάρι. Η «γουρούνα» που είχαν νοικιάσει οι δύο τουρίστες από το Ισραήλ όταν έφτασαν στη Σαντορίνη, βγήκε από τον δρόμο και αφού καρφώθηκε σε δέντρο ανατράπηκε. Ο θάνατος της οδηγού ήταν αναπόφευκτος. Ο συνεπιβάτης μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο του νησιού και οι γιατροί προσπαθούν να τον κρατήσουν στη ζωή. Οι έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η 27χρονη οδηγός και ο συνομήλικος συνεπιβάτης είχαν φτάσει πριν από λίγες μέρες στη Σαντορίνη για διακοπές. Λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Δευτέρας, η γυναίκα οδηγός έχασε τον έλεγχο και η «γουρούνα» ανατράπηκε.

Το κράνος που φορούσε δεν στάθηκε αρκετό για να σώσει τη ζωή της. Οι αστυνομικοί περιμένουν να συνέλθει ο 27χρονος τραυματίας και με την κατάθεσή του, να συμπληρώσουν το παζλ της τραγωδίας.

Η τροχαία στη Σαντορίνη βρίσκεται σε επιφυλακή, καθώς οι δρόμοι έχουν αρχίσει να γεμίζουν από τουρίστες που έχουν αρχίσει να φτάνουν μαζικά στο νησί.

Για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς οι κρατήσεις σε ξενοδοχεία άγγιξαν το 90%. Κρατήσεις γίνονται και για τους καλοκαιρινούς μήνες, με τις πρώτες ενδείξεις να οδηγούν στο συμπέρασμα πως το μοναδικό νησί των Κυκλάδων, θα υποδεχθεί συνολικά 2 εκατομμύρια επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

newsit.gr

 

Advertisements