Αρκετά είναι τα «βαριά» ονόματα σχεδόν όλων των κομμάτων που μένουν εκτός Βουλής, μετά τα αποτελέσματα των εκλογών -σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής ενσωμάτωση.

Στην Α’ Αθηνών μένουν εκτός ο Νίκος Φίλης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Κώστας Σκανδαλίδης από το ΠΑΣΟΚ και η Κωνσταντίνα Κούνεβα από το ΚΚΕ.

Στον Β1′ Βόρειο Τομέα Αθηνών εκτός φαίνεται ότι μένουν από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Νάσος Αθανασίου, ο Γιάννης Μπαλάφας, η Ελένη Αυλωνίτου και η Αννέτα Καββαδία. Από το ΠΑΣΟΚ εκτός μένει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Στον Β2′ Δυτικό Τομέα εκτός μένουν οι Δημήτρης Βίτσας και Παναγιώτης Κουρουμπλής από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Μιχάλης Καρχιμάκης από το ΠΑΣΟΚ.

Στον Β3′ Νότιο Τομέα ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Γρηγόρης Ψαριανός μένουν εκτός από τη ΝΔ και ο Στέφανος Τζουμάκας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Α’ Αθηνών η Νόνη Δούνια έμεινε εκτός από τη ΝΔ ενώ στη Β’ Πειραιώς ο Γιάννης Τραγάκης από τη ΝΔ και ο Τρύφων Αλεξιάδης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Ανατολική Αττική ο Ευάγγελος Αντώναρος από τον ΣΥΡΙΖΑ. Στην Αιτωλοακαρνανία εκτός μένει ο Σπήλιος Λιβανός (ΝΔ) καθώς και ο Γιώργος Βαρεμένος και Νίκος Μωραΐτης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στη Ζάκυνθο ο Σταύρος Κοντωνής από το ΠΑΣΟΚ, στην Ηλεία εκτός μένει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος της ΝΔ και ο Μάκης Μπαλαούρας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στη Μαγνησία η Μαρίνα Χρυσοβελώνη του ΣΥΡΙΖΑ. Στο Ρέθυμνο ο Βασίλης Σκουντής από το ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρέας Ξανθός από τον ΣΥΡΙΖΑ. Στη Φθιώτιδα εκτός μένει ο Γιάννης Οικονόμου από τη ΝΔ.

Τέλος, στα Χανιά μένει εκτός ο Γιώργος Σταθάκης του ΣΥΡΙΖΑ.

ethnos.gr

Advertisements