Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023
Αρχική Ενδιαφέροντα Βγήκε στο δρόμο ο Μπέος: “Πού πάτε ρε άνθρωποι, πού πάτε ρε...

Βγήκε στο δρόμο ο Μπέος: “Πού πάτε ρε άνθρωποι, πού πάτε ρε σεις; Είναι τρέλα αυτό”! (BINTEO)

143
0

Ο δήμαρχος του Βόλου Αχιλλέας Μπέος, βλέποντας την κίνηση στους δρόμους βγήκε έξαλλος από το Δημαρχείο και άρχισε να φωνάζει στους οδηγούς.

Σαρώνει τον Βόλο η κακοκαιρία «Daniel» προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στην πόλη.

Νωρίς το πρωί εν μέσω έντονης βροχόπτωσης και πλημμυρισμένους δρόμους ο δήμαρχος της πόλης Αχιλλέας Μπέος, βλέποντας την κίνηση στους δρόμους βγήκε έξαλλος από το Δημαρχείο και άρχισε να φωνάζει στους οδηγούς.

Σε βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό του φαίνεται να πλησιάζει στα αυτοκίνητα και να φωνάζει στους οδηγούς να γυρίσουν πίσω.

«Πού πάνε όλοι αυτοί; Είναι για τρέλα αυτό που συμβαίνει. Εκατό φορές το είπαμε» λέει και φώναζε στον κόσμο να επιστρέψει πίσω.

«Κάνω έκκληση στον κόσμο μην κυκλοφοράτε. Από χθες τα λέμε, δεν μπορούν να βγουν τα μηχνήματα έξω. Πού πάτε ρε άνθρωποι, πού πάτε ρε σεις» συνεχίζει ο δήμαρχος Βόλου με το νερό να φτάνει στο γόνατό του.

«Κοιτάξτε πού είναι το νερό. Δεν ακούτε, πού πάτε όλοι εσείς; Από χθες σας λέμε, θα σπάσουν τα ποτάμια, ξέρετε τι νερό έρχεται; Πηγαίνετε στα σπίτια σας» πρόσθεσε ο Αχιλλέας Μπέος απευθυνόμενους στους οδηγούς.

Σε κάποιο σημείο του βίντεο ακούγεται μια γυναίκα να απαντάει στον Αχιλλέα Μπέο και να του λέει ότι πηγαίνουν στη δουλειά τους.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο ίδιος

Πηγή: https://newpost.gr

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: