Τον Αντώνη Ζαμπέλη συνάντησα κατά την διάρκεια της τελευταίας επίσκεψής μας στη Σίφνο. Μίλησα τότε για πρώτη φορά μαζί του on camera, με θέμα της συζήτησής μας, τι άλλο; Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Σίφνος και την επιτακτική ανάγκη να λυθούν προτού γίνουν η θηλειά που θα την πνίξει. Ήταν τότε που μου ανακοίνωσε την απόφασή του να σχηματίσει έναν Συνδυασμό και να κατέβει σαν υποψήφιος Δήμαρχος του νησιού.
Καθώς στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από τότε σχημάτισα την καλύτερη εντύπωση για τον Αντώνη Ζαμπέλη, ενώ συγχρόνως πιστεύω ότι θα του άξιζε μια ευκαιρία να πάρει στα χέρια του τις τύχες του νησιού του, αισθάνθηκα σήμερα την ανάγκη, λίγες μόνο ημέρες πριν από την εκλογική μάχη της προσεχούς Κυριακής, να επικοινωνήσω και πάλι μαζί του προκειμένου να μου πει την άποψή του για τα προβλήματα της Σίφνου, να εκθέσει τους τρόπους επίλυσής τους, να περιγράψει το προεκλογικό κλίμα στο νησί και να αναφερθεί στους δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της Σιφναϊκής Συμπαράταξης.
Εύχομαι στον Αντώνη Ζαμπέλη καλή επιτυχία. Πιστεύω ότι αξίζει στη Σίφνο να έχει έναν τέτοιο καπετάνιο στο τιμόνι της! Ένα Δήμαρχο ο οποίος έχει και τις γνώσεις και το ήθος και τη διάθεση να την οδηγήσει σε ασφαλές λιμάνι.

Ιωσήφ Παπαδόπουλος

Advertisements