Ανεκτάλεστα θα παραμείνουν τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια των CALDERA VISTA και SPORADES STAR, για το Σάββατο 25/11/23 και την Κυριακή 26/11/23 λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που αναμένεται να επικρατήσουν:

Eνημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι, λόγω των πολύ δυσμενών καιρικών συνθηκών που θα επικρατούν από το Σάββατο 25/11 στη Θαλάσσια περιοχή του πλου του σύμφωνα με το δελτίο της ΕΜΥ, το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο μας CALDERA VISTA δεν θα εκτελέσει το δρομολόγιο του από Σύρο 09:00 προς Πάρο, Νάξο, Ίο, Σίκινο, Φολέγανδρο, Θηρασιά, Θήρα, Ανάφη και κατ΄ επέκταση το αντίστοιχο δρομολόγιο επιστροφής του την Κυριακή 26/11. Από Δευτέρα 27/11 θα ενταχθεί στα τακτά του δρομολόγια.

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό, ότι το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο μας SPORADES STAR, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που αναμένεται να επικρατήσουν αύριο Σάββατο 25/11 στην Θαλάσσια περιοχή του πλου του, σύμφωνα με το δελτίο της ΕΜΥ, δεν θα εκτελέσει το δρομολόγιο του. Το πλοίο σήμερα μετά την άφιξη του στη Μήλο στις 22:50, θα αναχωρήσει άμεσα κενό επιβατών για Σύρο ως ασφαλές αγκυροβόλιο.

Advertisements