Ούτε ένα Ούτε δύο Ούτε πέντε ΑΛΛΑ 205% είναι η αύξηση στο αεροδρόμιο της Πάρου. Και εμείς που είμαστε δίπλα πρέπει να το εκμεταλευθουμε.Εξάλλου μας το είχε υποσχεθεί η κυβέρνηση.Το δικαιούμαστε.
Πρέπει από σήμερα να αρχίσουν οι κινήσεις οποτε του χρόνου να έχουμε οπωσδήποτε σύνδεση με Πάρο. Με την ευκαιρία να κανουμ ε κι άλλες προτάσεις άλλες και δοκιμασμένες.
1.ΣΥΝΔΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΥΚΛΑΔΕΣ
Αυτή η γραμμή υπήρχε παλιά και εξυπηρετούσε. Παλιά βέβαια μπορούσε ο άλλος από βόρειο Ελλάδα να έρθει και από Πειραιά γιατί όλα ήταν φθηνά. Τώρα που τα διόδια είναι πανάκριβα έχει ένα λίγο παραπάνω να θέλει πλοίο.στην γραμμή αυτή έχουμε κάνει Αφιέρωμα με λεπτομέρειες  εδω:
http://kaipoutheos.blogspot.gr/2017/08/blog-post_56.html
Το πλοίο ΑΝΕΜΟΣ (φωτογραφια) αλλά και Αλλά πλοία πήγαιναν σε αυτή την γραμμή. Με μια επιδοτηση η γραμμή θα υπάρχει χειμώνα καλοκαίρι και θα εξυπηρετεί και  άλλα πράγματα Εκτός από τουρισμό. Πχ ζωοτροφες,αγροτικά προιόντα κλπ.

2 ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΙΦΝΟΥ ΜΕ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟ
Κι αυτή η γραμμή υπήρχε,ειχαμε πλοιο που πηγεναι Ναύπλιο, και θα γίνει συντομα  Αφιέρωμα και σε αυτή την γραμμή.
3.ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΊΦΝΟΥ ΜΕ ΚΡΗΤΗ
Αυτή η γραμμή μπορεί να πάει με μια από τις δύο παραπάνω. Δλδ Θεσσαλονίκη Κυκλάδες Κρήτη. Ή Κυκλάδες πελοπονησσο Κρήτη.
4.Αυτες οι γραμμές δεν θα επηρεάσουν τις ήδη υπάρχουσες γραμμές γιατί θα έχουν άλλο κοινό που δεν θα ερχόταν Σίφνο. Φυσικά αυτές οι γραμμές εκτός ότι θα δώσουν θέσεις εργασίας θα μας βοηθήσουν για τουρισμό και χειμώνα η τουλάχιστον άνοιξη φθινόπωρο.Ποιος δεν θα πάει μια εκδρομή βόρειο Ελλάδα,Πελοπόννησο η Κρήτη τον Οκτώβριο η τον Απρίλιο μιας και δεν μπορεί το καλοκαίρι.
Οι γραμμές ειπαμε  πρέπει να είναι όλο τον χρόνο με επιδότηση. Κάποιοι που θα πουν σιγά μην πάρουμε επιδότηση να τους θυμίσουμε οτι τα νησιά μας το χειμώνα είναι αποκλεισμένα και 10 μέρες από απαγορευτικά και απεργίες, η υγεία είναι στο χειρότερο σημείο των τελευταίων 40 ετών μιας και έχουμε προβλήματα με ελικόπτερα που δεν έρχονται ιδίως για άνω των 70 ετών και όταν τελικά έρθουν μπορεί να είναι και της πυροσβεστικής. Και αφού φτάσεις σε νοσοκομείο πρέπει να έχεις μέσον για να βρεις εντατική. Όλα τα παραπανω τα ζήσαμε φέτος τον χειμώνα μαζί με τον τραγικό θάνατο Νέας γυναίκας στην Φολέγανδρο που πέθανε αβοήθητη. Να θυμίσουμε ότι η Φολέγανδρος εκτός ότι δεν πήγε το ελικοπτερο δεν έιχε και γιατρό το ιατρείο της. Παρόλα αυτά όμως το ΦΠΑ και όλοι οι φόροι ενφια κλπ είναι οι ιδιοι με αυτόν που μένει δίπλα στον Ευαγγελισμό. Για τους παραπάνω αλλά και για άλλους ακόμα λόγους θα πρέπει να επιδοτηθουν οι γραμμές. Δεν ζητάμε κάτι παράλογο ή άδικο, εξάλλου ανεβαίνοντας ο τουρισμός και οι θέσεις εργασίας το κράτος θα κερδίσει εκατομμύρια.
Όλα τα παραπανω παραπάνω δεν τα λέμε κομματικά και δεν μας ενδιαφερει.Ας λέγεται Τσίπρας, Μητσοτάκης, Μπαμπουνης, Γεροντης, Βενακης κλπ,αρκεί να το κάνει. Πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να το προσπαθήσουμε και να το απαιτήσουμε.
Επίσης να αναφέρουμε ότι και οι ιδιώτες ιατροί των διαφόρων ειδικοτήτων που μας εξυπηρετούν τον χειμώνα έχουν ζήσει αποκλεισμούς, απεργίες και απαγορευτικά, που δεν είναι ότι καλύτερο μιας και δουλεύουν σε νοσοκομεία και πρέπει να επιστρέψουν στην ώρα τους.
Με το να βρίζουμε τους πολιτικούς όπως έκανε προχθές μια μικρή μειοψηφία με τον Μητσοτάκη δεν κερδίζουμε. Αντιθέτως χάνουμε μιας και δεν θα ξανάρθει και φυσικα  δεν θα ασχοληθεί ποτέ μαζί μας.Δεκτοι λοιπόν όλοι οι πολιτικοί από δεξιά μέχρι αριστερά και να ζητάμε και απαιτούμε αφού τους εξηγήσουμε. Ο Μητσοτάκης προχθές μας μίλησε για την Σίφνο και για λιμάνι και αποχέτευση κλπ.γιατι ειχε ενημερωθει απο τον Δήμαρχο. Δεν το κάνουν όλοι αυτό συνήθως μιλανε για την κεντρική πολιτική σκηνή Δείτε εδώ:http://kaipoutheos.blogspot.gr/2017/08/blog-post_7.html
Ελπίζουμε να έχει συνέχεια και από άλλους, όλων των κομμάτων.
ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ  ΚΑΤΙ ΝΕΟ. ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ  ΖΗΤΑΜΕ

Advertisements