Μόλις θρηνήσουμε πάλι θύματα ίσως κάποιοι μιλήσουν για μια ημέρα και το ξαναξεχασουν.Φανταστειτε αυτό να το έλεγε κάποιος σε κάτοικο Αθήνας ότι δεν πάει το παιδί του σε νοσοκομείο. Κατά τα άλλα είμαστε ισοι για το ΦΠΑ. 


Το βρήκαμε στο www.naxospress.gr

Γαύδος: Εγκλωβισμένη λόγω καιρού 8χρονη με οξεία σκωλικοειδίτιδα

Νησιωτικότητα… Όλοι είναι ίσοι, άρα δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν διαφορετικά μέτρα και σταθμά νησιωτικής και ηπειρωτικής Ελλάδας. Έτσι δεν είναι; Άντε πείτε τώρα στους γονείς του 8χρονου κοριτσιού που έχει εγκλωβιστεί στην Γαύδο, περί νησιωτικότητας και όλα τα άλλα όμορφα που ακούγονται για να δικαιολογηθούν τα …αδικαιολόγητα.
Και για να μην μακρηγορούμε… Σε περιπέτεια έχουν εξελιχθεί οι διακοπές για μία οικογένεια στην Γαύδο όταν το 8χρονο κοριτσάκι τους έπρεπε από χθες, Σάββατο 12 Αυγούστου να μεταφερθεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο λόγω συμπτωμάτων οξείας σκωλικοειδίτιδας. Όμως, η μεταφορά δεν έγινε καθότι τα μποφόρ εμποδίζουν – ακόμη και σήμερα το πρωί – τη διακομιδή του.
Το Λιμεναρχείο Παλαιόχωρας ενημερώθηκε χθες στις 19:30 για την ανάγκη να μεταφερθεί το παιδί στο νοσοκομείο Χανίων, ωστόσο τα 6 – 7 μποφόρ που έπνεαν στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ του νησιού και της Παλαιόχωρας δεν επέτρεψαν στο σκάφος του Λιμενικού να προσεγγίσει το νησί, ενώ λόγω της θαλασσοταραχής, σήμερα δεν θα προσεγγίσει το νησί ούτε το πλοίο της γραμμής.
Όπως είπε ο διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων Μηνάς Βουλγαρίδης, υπάρχει επικοινωνία με το αγροτικό ιατρείο Γαύδου όπου νοσηλεύεται το παιδί και σύμφωνα με την ενημέρωση των γιατρών, η κατάσταση της υγείας του είναι καλύτερη και έχει υποχωρήσει ο πυρετός χάρη στην αντιβίωση που έχει λάβει ενώ στο αγροτικό ιατρείο του νησιού βρίσκονται τρεις γιατροί…
Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα newsbomb.gr
Advertisements