Την ερχόμενη Τρίτη θα τιμηθει ο αγαπητός σε ολη την Σίφνο κ.Νικόλαος Προμπονας.Ενας άνθρωπος που εχει προσφέρει πολλά στην Σίφνο και όχι μόνο.Ένας καθηγητής μεγάλης εκτίμησης και σεβασμού απο όλους τους μαθητές του.
 Ακολουθεί η Πρόσκληση του Συνδέσμου Σιφνιων:
Φωτογραφια:mysifnos.gr

Την τριτη 27 Φεβρουαριου 2018 και ωρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί απο τον Σύλλογο Δαμαριωνα Ναξου στην αίθουσα της εταιρίας  Ελλήνων λογοτεχνών οδος Γενναδίου 8 Αθήνα 7ος όροφος εκδήλωση προκειμένου να τιμηθεί ο Βουρβουριωτης φιλόλογος συγγραφέας κ Νικόλαος Προμπονας του Γεωργίου  (του Τζωρτζη)
Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο κ Αντώνης Τζιωτης,φιλόλογος πρόεδρος του Συλλόγου Φιλωτιτων και ο κ Αντώνης Ζαμπελης πρόεδρος του Συνδέσμου Σιφνιων.Την εκδήλωση θα συντονίσει ο κ Γιάννης Στυλ.Βερωνης.Χαιρετισμό θα απευθυνουν:ο πρόεδρος του Συλλόγου Δαμαριωνα Ναξου κ.Μιχαήλ Εμμ.Δετσης και ο πρόεδρος της Ο.ΝΑ.Σ κ.Μανώλης Ιουλ.Καλαϊτζής. Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις.Η εκδήλωση θα κλείσει με αντιφωνηση του τιμωμενου.
Η παρουσία όλων των Σιφνιων κρινεται απαραίτητη προκειμένου να τιμηθεί μια προσωπικότητα η οποία με το επιστημονικό της έργο και το ηθος της τιμά πολύπλευρα επι μια πεντηκονταετία τον τόπο μας.
ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΙΦΝΙΩΝ.

Πρόσκληση απο την εφημερίδα Σιφναικα νεα

Advertisements

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ