Παρασκευή, 12 Ιουνίου, 2026
25.8 C
Sifnos

ΣΙΦΝΙΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΟ CROSSFIT

Διαφήμιση
Ο Σιφνιος αθλητής του crossfit Γιώργος Καραβης τερματισε πρώτος στην κεντρική Ευρώπη και τον Μάιο θα παει Βερολίνο για τα τελικά .Θα αναμετρηθούν οι 40 καλύτεροι αθλητες της Ευρώπης. 20 απο κεντρική και 20 απο Βόρεια. 

Για ακόμη μια χρονιά η προκριματική διαδικασία των CrossFit Open πέρασε στην ιστορία. Μετά από 5 απαιτητικά Workout οι αθλητές (την φετινή χρονιά ολοκλήρωσαν τη διαδικασία περισσότεροι από 400000) έχουν υποβάλει τις επιδόσεις τους και αναμένουν τον έλεγχο των βίντεο που θα τους ζητηθούν για να επικυρωθούν οι βαθμολογίες αλλά και ποιοι θα προκριθούν στην επόμενη φάση των Regionals και των Online Qualifier.

Όπως προαναφέραμε τα αποτελέσματα δεν είναι επίσημα αλλά μια ματιά στον βαθμολογικό πίνακα δείχνει ότι η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί από πολλούς Έλληνες αθλητές στη φάση των Regionals και των Online Qualifiers.
Ας δούμε αναλυτικότερα τι έκαναν οι αθλητές στην πέμπτη και τελευταία εβδομάδα των CrossFit Open  και στο Open Workout 18.5:
Europe Central Region
Individual Men
Στην κατηγορία Individual Men  την καλύτερη επίδοση σημείωσε ο Γιώργος Καραβης με 178 επαναλήψεις, επίδοση που τον κατατάσσει στην 1η θέση του Europe Central. Την αμέσως επόμενη καλύτερη επίδοση σημείωσε ο Λευτέρης Θεοφανίδης που βρίσκεται στην 9η θέση ενώ την 3αδα συμπληρώνει ο Άλεξ Κωτούλας που εκτέλεσε 169 επαναλήψεις και βρίσκεται στην 7η θέση της κατάταξης. Εξαιρετικές επιδόσεις από τους Φίλιππο Ιακωβίδη (163 επαναλήψεις), Βαγγέλη Κωνσταντίνου (158), Ιωάννη Παπαδόπουλο(156), Αριστοτέλη Γιάννο(155), Μιχάλη Bowman, Δημήτρη Φωτίου(150) και Αλέξανδρο Μπακούρο (149).
Η κατάταξη των Ελλήνων Individual Men μετά την ολοκλήρωση των CROSSFIT OPEN 2018:
ΌνομαΕπαναλήψειςΚατάταξη
Γιώργος Καράβης1781ος
Αλέξανδρος Κωτούλας1697ος
Λευτέρης Θεοφανίδης1719ος
Δημήτρης Φωτίου15014ος
Ιωάννης Παπαδόπουλος15624ος
Αριστοτέλης Γιάννος15525ος
Μιχάλης Bowman15077ος
Φίλιππος Ιακωβίδης16382ος
Αλέξανδρος Μπακούρος14985ος
Χρήστος Ταμπάκος13786ος
Individual Women
Στη κατηγορία Individual Women  η Άννα Φράγκου εκτέλεσε 171 επαναλήψεις και βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης στο Europe Central Region. Η Ματίλντα Σπανού την ακολούθησε εκτελώντας 148 επαναλήψεις και βρίσκεται στην 21η θέση της κατάταξης ενώ την 3αδα ολοκλήρωσε η Κατερίνα Tucker με 144 επαναλήψεις και την 54η θέση. Πολύ καλές επιδόσεις από τις Τατιάνα Διάκου(126 επαναλήψεις), Άννα Κουμουνδούρου(120) και Θάλεια Τσεβρεντζή(111).
*Άξια αναφοράς αν και αγωνίζεται στη περιοχή της Νότιας Ευρώπης η επίδοση της Θέλμας Χριστοφόρου που εκτέλεσε 161 επαναλήψεις και βρίσκεται στην 10η θέση στη περιοχή της Νότιας Ευρώπης.
Η κατάταξη των Ελληνίδων Individual Women μετά την ολοκλήρωση των CROSSFIT OPEN 2018:
ΌνομαΕπαναλήψειςΚατάταξη
Άννα Φράγκου1713η
Ματίλντα Σπανού14821η
Κατερινα Tucker14454η
Τατιάνα Διάκου126147η
Θάλεια Τσεβρεντζή111276η
Άννα Κουμουνδούρου120286η

Masters 35-39
Με ακόμη μια εξαιρετική επίδοση ολοκλήρωσε τα Open ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος. Εκτέλεσε 154 επαναλήψεις, επίδοση που του δίνει πρόκριση στα Online Qualifier αφού βρίσκεται στην 37η θέση στον κόσμο. Την καλύτερη επίδοση όμως για αυτή την εβδομάδα σημείωσε ο Λεωνίδας Δημητράκης με 158 επαναλήψεις που του δίνει και την πρόκριση στην επόμενη φάση καθώς βρίσκεται στην 95ηθέση. Πολύ καλή επίδοση και από τον Λευτέρη Δαλαμαγκίδη με 146 επαναλήψεις(517ος) και τον Αντώνη Μπούμπαλη(120).
Masters Women 35-39
H Στυλιανή Ασλάνη με 90 επαναλήψεις σημείωσε την καλύτερη επίδοση. Η Ιωάννα Ράπτη ακολούθησε με 62.
Masters Men 40-44
Ο Μάριος Μάρκου και ο Νίκος Labi ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση με 137 επαναλήψεις για το Open Workout 18.5. Ο Μάρκου βρίσκεται στην  195η θέση και μέσα στις προνομιούχες 200 των Online Qualifiers. Ο Labi βρίσκεται στην 326η θέση. Πολύ καλή επίδοση και από τον Νίκο Παπαδόπουλο με 136 επαναλήψεις(406ος).
Masters Men 40-44
Η Φιλαρέτη Ξανθουδάκη με 133 επαναλήψεις σημείωσε επίδοση που την κατατάσσει στην 30ηθέση της κατάταξης και στις θέσεις πρόκρισης των Online Qulifiers. Πολύ καλή επίδοση από την Μέγκυ Παυλίδη με 111 επαναλήψεις και την Ελένη Λαγού με 98.
Masters Men 45-49
Ο Λάζαρος Βαφειάδης με 104 επαναλήψεις σημείωσε την καλύτερη επίδοση. Τον ακολούθησε ο Γιώργος Πλεμμένος με 96 επαναλήψεις.
Masters Women 45-49
Η Χριστίνα Osburg με 93 επαναλήψεις σημείωσε την καλύτερη επίδοση. Την ακολούθησε η Ελένη Χαλκιαδάκη με 90 και η Ευτυχία Σταγάκη με 72 επαναλήψεις αντίστοιχα.
*Άξια αναφοράς αν και δεν αγωνίζεται στην περιοχή της Κεντρικής Ευρώπης αλλά σε αυτό του North East των ΗΠΑ η επίδοση της Κωνσταντίνας Μπέκιου με επίδοση 151 επαναλήψεων(2η καλύτερη επίδοση στον κόσμο) που την κατατάσσει στην 12η θέση παγκοσμίως και μέσα στις προνομιούχες θέσεις πρόκρισης για τα Master Qualifier.
Masters Men 50-54
Ο Μανώλης Καλογεράκης σημείωσε την καλύτερη επίδοση με 68 επαναλήψεις.
Teen Girls 14-15
*Άξια αναφοράς αν και αγωνίζεται στη περιοχή της Νότιας Ευρώπης η επίδοση της Ελληνοκύπριας Ήλιας Κλεάνθους που ολοκλήρωσε τη προσπάθεια της με επίδοση 170 επαναλήψεων και  αυτή τη στιγμή  βρίσκεται στην 1η θέση της Νότιας Ευρώπης και στην 5η θέση παγκοσμίως.
Teen Boys 14-15
Ο Βασίλης Καλούδης με 126 επαναλήψεις σημείωσε την καλύτερη επίδοση και βρίσκεται στην 18η θέση της Κεντρικής Ευρώπης.
Teen Girls 16-17
Η Αθηνά Παπουτσάκη με 88 επαναλήψεις βρίσκεται στην 23η θέση της Κεντρικής Ευρώπης.
Teen Boys 16-17
Ο Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος με 104 επαναλήψεις βρίσκεται στην 16η θέση της Κεντρικής Ευρώπης.
Να σημειώσουμε ότι η ομάδα Lions Team(CrossFIt North Zone Affiliate) αποτελούμενη από τους Άλεξ Κωτούλα, Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, Ματίλντα Σπανού και Κατερίνα Tucker βρίσκεται στην 1η θέση της Κεντρικής Ευρώπης και στην 54η θέση παγκοσμίως.
Πηγή http://theboxnews.gr/οι-καλύτερες-επιδόσεις-των-ελλήνων-τη-4/
Διαφήμιση

Top επιλογές της εβδομάδας

Στην Σίφνο με το πολυτελές σκάφος του ο Μάικλ Τζόρνταν.Βίντεο

Στην Σίφνο σήμερα με το πολυτελές σκάφος του το «M’Brace» που θεωρείται ένα από τα πιο πολυτελή superyachts που πλέουν στα νερά της Μεσογείου.Η αξία του εκτιμάται σήμερα στα €100.000.000, ενώ το κόστος κατασκευής του ξεπέρασε τα €90.000.000. Το ...

Σίφνος: Με πτώση οι αφίξεις Απριλίου Μάϊου 2026

Με πτώση οι αφίξεις στην Σίφνο για Απρίλιο σε σχέση με το 2025 και Μάιο σε σχέση με το 2024 2025, δείτε αναλυτικά στον πίνακα που ακολουθεί:ΑΦΙΞΕΙΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ 2026Λήψη

Κάλεσμα στο πανηγύρι της Αγίας Καλλιόπης στις Καμάρες Σίφνου

Στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας Καμαρών Σίφνου με την υπέροχη θέα θα τελεσθεί την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2026 το πρωί το πανηγύρι της Αγίας Καλλιόπης!Βοήθεια όλου του κόσμου και υγεία!Φωτογραφία αρχείου μας.

«To κόσμημα των Κυκλάδων που τα έχει όλα»: Διεθνές αφιέρωμα αποθεώνει τη Σίφνο, «τιρκουάζ νερά και τοπικές γεύσεις»

Η Σίφνος ξεχωρίζει σε εκτενές αφιέρωμα του ταξιδιωτικού και lifestyle μέσου EnVols της αεροπορικής εταιρείας Air France, το οποίο απευθύνεται σε εκατομμύρια αναγνώστες που αναζητούν ποιοτικούς προορισμούς, αυθεντικές εμπειρίες και προτάσεις διακοπών...

Κάλεσμα στο πανηγύρι του Προφήτη Ελισσαίου στην Σίφνο.Βίντεο

Ο Προφήτης Ελισσαίος βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο της Σίφνου, Είναι το μικρό εκκλησάκι δίπλα στον Προφήτη Ηλία τον αψηλό.Το εκκλησάκι έχει συντηρηθεί και αναστηλωθεί από την άξια επιτροπή του Προφήτη Ηλία και το Σάββατο 13/6/26 το πρωί θα γίνει...
18,209ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,217ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,697ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
14,030ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικά άρθρα

Κατηγορίες