Προσηλωμένοι στις αρχές και τις αξίες του συλλόγου «ΜΑΖΙ για τη Σίφνο μας» όπως αυτές εκφράζονται από καταστατικό του και εστιάζονται στο αρχικό γράμμα «Μ» του διακριτικού μας τίτλου, ήτοι «ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ» (θυμίζουμε ότι τα υπόλοιπα 3 σημαίνουν «Αναπτυσσόμαστε, Ζούμε, Ισότιμα), ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Αγαμέμνων Λιβιεράτος, μετά από συντονισμένο κύκλο επαφών στις υπηρεσίες του Υπουργείου Μεταφορών, ήρθε σε επαφή με τον Υφυπουργό κ. Μαυραγάνη, με θέμα την δημιουργία Αεροδρομίου στη Σίφνο.

O κ. Livieratos, ανταποκρινόμενος και στη γνωστή επιθυμία του Επάρχου Μήλου, Σίφνου, Σερίφου και Κιμώλου κ. Nikolaos Venakis για τη δημιουργία Αεροδρομίου στη Σίφνο, του ζήτησε με την βαρύτητα του θεσμικού του ρόλου, να παραστεί μαζί του στη συνάντηση με τον Υφυπουργό κ. Μαυραγάνη, προκειμένου ο τελευταίος να λάβει γνώση για τις ενέργειες που είχαν γίνει στο παρελθόν, για το θέμα που αποτελεί εκ των βασικών αιτημάτων της Σιφναϊκής κοινωνίας, όχι μόνο για τους ευνόητους λόγους διευκόλυνσης της μετακίνησης και της τουριστικής ανάπτυξης, αλλά κυρίως για λόγους ασφαλείας και υγείας των μονίμων κατοίκων του νησιού.
Κατόπιν της συζήτησης μεταξύ των τριών ανδρών και της εμπεριστατωμένης ενημέρωσης από τον κ. Έπαρχο σχετικά με τις λεπτομέρειες του έργου, ο κ. Υφυπουργός έδειξε άμεσα το ενδιαφέρον του, συντάσσοντας επιστολή προς τον Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, με σκοπό τη χωροθέτηση του αεροδρομίου στη Σίφνο, βάσει της σχετικής γνωμοδότησης από την αρμόδια υπηρεσία που χρονολογείται από το 1997!!!

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Πρόεδρος του συλλόγου «ΜΑΖΙ για τη Σίφνο μας» κ. Λιβιεράτος δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μέσα από τις ενέργειες και τις δράσεις του συλλόγου μας, παρεμβαίνουμε και ενεργοποιούμε τους θεσμικούς φορείς, προκειμένου ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους κοινούς στόχους για το καλό του νησιού μας και των κατοίκων του».

Advertisements