Πλοίαρχος αναλαμβάνει και πάλι στο ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ ο Καπετάν Γιάννης Σιγάλας.Επιστρέφει και πάλι αφού το καλοκαίρι μέχρι και τον Οκτώβριο ήταν στο ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ .
Τον Νοέμβριο βρέθηκε για 15 περίπου μέρες στο ΑΡΤΕΜΙΣ(στο οποίο είχε ξανακάνει για αρκετό διάστημα) αντικαθιστώντας για λίγο τον Καπετάν Στέλιο Περιστεράκη.
Ο καπετάν Γιάννης αν και μικρός σε ηλικία έχει καπετανέψει σε 4 συμβατικά(CARIBBEAN FANTASY ,ΑΡΤΕΜΙΣ.ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ,ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ)και σε 2 ταχύπλοα(.Paraguana 1 πρώην SPEEDRUNNER II και HELLENIC HIGH SPEED)
Aς θυμηθούμε λίγο:
Από την εποχή του «Μήλος Εξπρές» και του «Πήγασος»
Ο καπετάν-Γιάννης Σιγάλας έχει αφήσει για τα καλά μεγάλο το στίγμα του στη γραμμή. Πρωτοπήγε επίκουρος στο «Μήλος Εξπρές» το 1991 με τον καπετάν-Νίκο το Λουδάρο.
Το πλοίο το θεωρεί ένα από τα καλύτερα που πέρασαν ποτέ και την εποχή αυτή πραγματικά ξεχωριστή.
Στη γραμμή των Δυτικών Κυκλάδων ταξίδεψε πολλά χρόνια, από ναύτης μέχρι ύπαρχος. Με το «Μήλος Εξπρές» και το «Πήγασος».
Με τον καπετάν-Στέλιο Βιτσαρά στο “Μήλος Εξπρές’.
Με τον καπετάν-Βαγγέλη Αντωνόπουλο και τον καπετάν Βασίλη Γεροντάκη για χρόνια μαζί στο “Εξπρές Πήγασος”.
Μεγάλα σχολεία για τους ναυτικούς.
Όμορφες εποχές, όμορφες ανθρώπινες σχέσεις.
Μια μεγάλη παρακαταθήκη για το σήμερα.
Στη συνέχεια και μέχρι το 2012 ταξίδεψε με τα πλοία της Hellenic Sea Ways.
Στην Καραϊβική
Tο 2012 έρχεται στην Καραϊβική όπου αναλαμβάνει καπετάνιος στο «Caribbean Fantasy” στη γραμμή PUERTO RICO – SANTO DOMINGO.
Θα παραμείνει στην Καραϊβική μέχρι τον Μάρτιο του 2016. Η γραμμή αυτή είναι ιδιαίτερα απαιτητική και δύσκολη, ένα ακόμα μεγάλο σχολείο για τους ανθρώπους της θάλασσας.
Το 2016 θα βρεθεί στις Αζόρες με το «Paraguana I“, το πρώην «Speedrunner II”.
To φθινόπωρο οδήγησε το πλοίο μέχρι τη μακρινή Βενεζουέλα.
Ευχόμαστε καλά ταξίδια στο πλοίο και το πλήρωμα του πλοίου.