Με ένα σκίτσο του Αρκά και το παρακάτω μήνυμα ο κύριος Αντώνης Ζαμπέλης ευχαριστεί,αναλύει,και σχολιάζει τα αποτελέσματα των εκλογών στην Σίφνο.

Σίφνος, 30 Μαΐου 2019
Αγαπητοί Συμπολίτες,
Κατ’ αρχάς θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και μας αναδείξατε δεύτερη δύναμη στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές με 306 ψήφους παρ’ όλο που δεν μπορέσαμε να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας για την διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής .
Πιστεύομε όμως ακράδαντα ότι η ανάδειξή μας στις Δημοτικές Κοινότητες Απολλωνίας και Αρτεμώνος με τον Αντώνη Ζαμπέλη και τον Κηρύκο Κορακή, θα μας καθιερώσει στην συνείδησή σας ως την μοναδική παράταξη που είναι ικανή να καταφέρει να υλοποιήσει όλα όσα υποσχέθηκε έστω και αν ευρίσκεται στην δημοτική κοινοτική αρχή και με δύο μόνον εκπροσώπους.
Να είσθε σίγουροι ότι θα ελέγχουμε την πλειοψηφούσα παράταξη και τις υπηρεσίες του Δήμου αλλά το βασικότερο, θα συνεισφέρουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να υλοποιηθούν τα απαραίτητα έργα στον χρόνο τους με το καλύτερο δυνατόν κόστος και την βέλτιστη ποιότητα.
Όπως τονίσαμε και στο πρόγραμμά μας βασικές μας προτεραιότητες είναι η δημόσια υγίεια και υγιεινή. Γι’ αυτό θα επικεντρωθούμε αυτή την τετραετία στην δημιουργία και επάνδρωση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΣΙΦΝΟΥ όπως το έχομε εξαγγείλει και στην δρομολόγηση του έργου της ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ όπως το έχουμε περιγράψει. Εάν τα καταφέρουμε με αυτά τα δύο έργα, τότε θα αισθανόμαστε ικανοποιημένοι για την συνεισφορά μας και θα μπορούμε να σας κοιτάξουμε στα μάτια στο τέλος της τετραετίας.
Ιδιαίτερη μνεία και ευχαριστίες θα θέλαμε να αποδώσουμε στην αξιομνημόνευτη προσπάθεια που κατέβαλε το μέλος των Συνδυασμών μας, η Κυρία Βάσω Χαστατζέρη-Σουλιώτη, η οποία με απαράμιλλη αγωνιστικότητα και ενάργεια «όργωσε» κυριολεκτικά όλη την Σίφνο ώστε ένα μεγάλο μέρος της εκλογικής επιτυχίας μας να οφείλεται σε αυτήν.
Τέλος, δεν θα μπορούσαμε παρά να σχολιάσουμε αρνητικά την μη επανεκλογή του συμπατριώτη μας Επάρχου Δυτικών Κυκλάδων κ. Νίκου Γ. Βενάκη, ο οποίος ετίμησε το νησί μας την τελευταία πενταετία με την αγωνιστικότητα και αποτελεσματικότητά του και ας ευχηθούμε στον μεγάλο νικητή των Περιφερειακών Εκλογών και φίλο μας κ. Γ. Χατζημάρκο να μην αγνοήσει το νησί μας την επομένη κρίσιμη τετραετία. Θα είμαστε κοντά του για να του θυμίζομε ότι η Σίφνος οφείλει να ευρίσκεται στην πρωτοπορία και η συνεισφορά του σε αυτό κρίνεται επιτακτική.

Με εκτίμηση,
Αντώνιος Γ. Ζαμπέλης
Επικεφαλής των Δημοτικών Κοινοτικών Συνδυασμών
ΣΙΦΝΑΪΚΗσυμπαράταξη & ΣΙΦΝΕΪΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΩΝΑ

Advertisements