Την αγανάκτηση των Καστελοριζιών που θέλουν να μεταβούν στο ακριτικό μας νησί για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα την Κυριακή 7 Ιουλίου, προκάλεσε η ανακοίνωση της εταιρείας Βlue Star ότι δεν θα υπάρχει πλοίο για να τους εξυπηρετήσει!

Την έντονη δυσαρέσκειά του εξέφρασε στην «δ» ο αντιδήμαρχος Καστελορίζου κ. Γιώργος Αχλαδιώτης που είπε: «Μας ενημέρωσαν σήμερα ότι ήταν το τελευταίο δρομολόγιο επειδή την Κυριακή, που είναι οι εκλογές, δεν μπορεί να προσεγγίσει το νησί. Δηλαδή πάνω από 300 περίπου άτομα δεν θα ψηφίσουν. Όσοι πρόλαβαν να έρθουν σήμερα θα μείνουν και θα φύγουν την Δευτέρα. Και να σημειωθεί ότι την Κυριακή έχουν βγάλει και την navtex για το νησί που γίνονται οι ασκήσεις με αληθινά πυρά. Το Καστελόριζο δηλαδή, δεν το υπολογίζει κανένας; Δεν μας ακούει κανένας, ντροπή. Δεν μπορεί το κράτος να μας στείλει ένα πλοίο για να καλύψει τις έκτακτες ανάγκες των ψηφοφόρων;»

Πάντως, δημιουργήθηκε ήδη θέμα και με τηλεφωνήματά τους στην «δ» Καστελοριζιοί που δεν προλαβαίνουν να ταξιδέψουν, έκαναν αυτή την καταγγελία.

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Advertisements