Ένα από τα πιο όμορφα,ολοκαίνουργια και εντυπωσιακά κρουαζιερόπλοια μεσαίου μεγέθους, το «Le Bougainville», με σημαία Γαλλίας, κατέπλευσε στο λιμάνι της Σίφνου.Έτσι ενώ χθές στο λιμάνι ήταν το παλαιότερο ιστιοφόρο,σήμερα είναι το νεότερο που έχει επισκεφθεί την Σίφνο.Οι επιβάτες όπως θα δούμε μεταφέρονται με βάρκες στο λιμάνι.

Το κρουαζιερόπλοιο-megayacht, που ανήκει στην εταιρία Ponant Cruises, έχει μήκος 128 μέτρα, χωρητικότητα 184 επιβάτες σε 92 καμπίνες και 110 μέλη πληρώματος. Οι παροχές προς τους ταξιδιώτες βρίσκονται πολύ πάνω από τα συνήθη στάνταρς και για τον λόγο αυτό οι κρουαζιέρες του «Le Bougainville» χαρακτηρίζονται ως «κρουαζιέρες των κροίσων». Το νέο απόκτημα που προστέθηκε στον στόλο της Ponant μόλις πριν λίγους μήνες,ως σκαρί άρχισε να κατασκευάζεται στη Ρουμανία και από εκεί λίγο πριν το τέλος του 2018 μεταφέρθηκε ρυμουλκούμενο στη Γαλλία. Δείτε σχετικό βίντεο μας από τον επίσκεψη στο «Le Bougainville».

Στο παρακάτω βίντεο παρατηρούμε πόσο ωραία είναι η θέα από το φανάρι της Σίφνου και αν γίνει η επισκευή του θα μπορεί ο καθένας να το επισκέπτεται και να την απολαμβάνει.

Με πληροφορίες από το https://www.reader.gr

Advertisements