Στην εποχή μας γίνονται ακόμα θαύματα; Η απάντηση είναι απλή. Αν πιστεύεις πολύ τότε γίνονται θαύματα. Με την πίστη όλα είναι δυνατά, ακόμα και αυτά που μπορεί να φαίνονται αδύνατα. Αλλά τελικά δεν είναι.

Η Παναγία η Χρυσοπηγή συνεχίζει να κάνει θαύματα. Και δεν θα σταματήσει ποτέ να κάνει θαύματα, αρκεί οι άνθρωποι να πιστεύουν με όλη τη δύναμη της ψυχής τους. Ας διαβάσουμε όσα μας έγραψαν για να δημοσιεύσουμε ο Δημήτρης Γκούρλης, και Ειρήνη Τσαρμακλιώτη κάτοικοι Λαμίας:

Διακοπές στην Σίφνο 2019.Από την πρώτη στιγμή που φτάσαμε με το καράβι και κατεβήκαμε στο νησί ένοιωσα μια περίεργη θετική αύρα.

Φτάνοντας στο ξενεδοχείο Αρτεμώνας αφήσαμε τις βαλίτσες,βάλαμε μαγιό και φύγαμε για αναγνώριση του νησιού.Πρώτος προορισμός βλέποντας έναν διαφημιστικό χάρτη ήταν η παραλία Φάρος και Γλυφό που είναι δύο μικροί κολπίσκοι δίπλα δίπλα…

Κάνοντας μπάνιο σε αυτές τις όμορφες παραλίες διακρίνεις απέναντι ένα εκκλησάκι μέσα στην θάλασσα.Μη γνωρίζοντας για ποιό πρόκειται ένοιωθα μια περίεργη έλξη,ήθελα πολύ έντονα να το επισκεφθώ.Μετά από μία ολιγόλεπτη παραμονή στις παραλίες Φάρο και Γλυφό ανεβήκαμε πάλι στο σκούτερ να πάμε για εκκλησάκι.Καθώς πλησιάζουμε στο εκκλησάκι βγάζουμε διαρκώς φωτογραφίες,φτάνουμε και συνεχίζουμε τις φωτογραφίες,είναι η εκκλησία η Χρυσοπηγή.Το προλάβαμε την στιγμή που ένας κύριος και ένα παιδί ήταν έτοιμοι να κλείσουν την εκκλησία.

Μπαίνουμε και ανάβουμε κεράκι,φτάνουμε στην εικόνα,εγώ την ασπάζομαι και η γυναίκα μου Ειρήνη κάθεται στα γόνατα και προσεύχεται.Βγαίνοντας από την εκκλησία η Ειρήνη μου ζήτησε να την βγάλω μία φωτογραφία,παίρνει πόζα και την ώρα που πάω να ανέβω σε ένα πεζούλι βλέπω μία πιπίλα και της την δείχνω… Συγκινημένη μου λέει:”θα κάνουμε παιδί”.

Και εγώ σαν άπιστος Θωμάς της απαντώ:”αϊ μωρέ ολο χαζά λες”.”Θα κάνουμε παιδί”μου ξαναλέει βουρκωμένη.Όταν γονάτισα μπροστά στην Παναγία Χρυσοπηγή της είπα:

“Αν είναι ευλογημένο και αν είναι το θέλημα σου βοήθησε με να κάνω ένα μωράκι ή έστω δώσε μου ένα σημάδι που έχω απογοητευθεί”…και ορίστε,το θαύμα έγινε,σε μία εβδομάδα έμεινε έγκυος φυσιολογικά,και όλα αυτά ύστερα από τέσσερα χρόνια προσπαθειών και μία πρόκληση,μία σπερματέγχυση,τρεις εξωσωματικές και μία εμβρυομεταφορά από κατάψυξη,έχοντας μάλιστα και δύο αποβολές…Αν αυτό δεν είναι θαύμα της Παναγίας τότε τι είναι;Η θρησκεία μας είναι αληθινή αναμφίβολα.Η χάρη της Παναγίας να ευλογεί όλους τους ανθρώπους,

Πίστη και ελπίδα.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την επίσκεψη του ζευγαριού στην Σίφνο αλλά και του μωρού το οποίο θα ονομασθεί Χρυσοπηγή:

Ευχαριστούμε τον Δημήτρη και την Ειρήνη που επέλεξαν το kaipoutheos.gr για την δημοσίευση αλλά και για τα καλά τους λόγια.Υγεία και ευτυχία,να χαίρονται το μωράκι τους

Advertisements