ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΕΡ/ΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΣΙΦΝΟΥ «ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ»

Σίφνος 10 Μαΐου 2020 840.03-ΣΙΦΝΟΣ

Mail:ispi.sifnou@gmail.com


Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Αγαπητοί συμπολίτες και φίλοι της Σίφνου μας. Το Ι.Σ.Π.Ι. Σίφνου βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από την 1η Μαΐου 2020 ανανεώθηκε η σύμβαση με την INTERAMERICAN για την αερομεταφορά η οποία λήγει στις 30-04-2021. Το Ίδρυμα υπέγραψε τη σύμβαση, η ουσιαστική συμβολή όμως είναι αποτέλεσμα συμμετοχής πολλών Σιφνιών και φίλων μας.
Το εγχείρημα ξεκίνησε από το ενδιαφέρον δύο συμπατριωτών μας: της κ. Κατερίνας Καρατζά – Τασοπούλου και του κ. Αντώνη Πανώριου. Είχαν την ιδέα να διοργανωθεί μια έκθεση με τίτλο « Το ωραίο νησί » ποίημα του Ιωάννη 1. Γρυπάρη συμπεριλαμβάνοντας έτσι όλα τα συναισθήματα διοργανωτών και καλλιτεχνών κάνοντας μνεία στον αείμνηστο Παναγιώτη Τέτση, λάτρη του νησιού μας. Ο σκοπός ήταν διπλός αφ’ ενός να δώσει μια ιδιαίτερη πινελιά στα πολιτιστικά δρώμενα του καλοκαιριού και αφ’ ετέρου την καταλυτική συνεισφορά των εσόδων της για την νέα σύμβαση αερομεταφοράς.
Ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας τους: Διοργανωτές: κ. Κατερίνα Καρατζά Τασοπούλου, κ. Αντώνη Πανώριο, το Δήμο Σίφνου, τον πρώην δήμαρχο κ. Ανδρέα Μπαμπούνη, την νυν δήμαρχο κ. Μαρία Ναδάλη και τον Πολιτιστικό μας Σύλλογο.
Την επιμελήτρια της έκθεσης: κ. Ίριδα Κρητικού
Τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες : Γιάννης Αδαμάκος, Διαμαντής Αϊδίνης, Αλέξης Βερούκας, Νανά Βέττα, Γιώργος Ζογγολόπουλος, Στέλλα Μελετοπούλου, Παναγιώτης Τέτσης, Ράνια Ράγκου, Γιώργος Ρόρρης, Μαρία Φιλοπούλου, Γιώργος Χαδούλης.
Τους Οικονομικούς Χορηγούς: ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ, ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ, KARATZAS & PARTNERS , NN, COSMOTE, OFFICEMART OFFICE SUPPLIES, DIXAN, PUBLIC, TIETPOE ΠΑΠΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΕΡΝΙΚΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ, ΤΖΑΝΙΔΗΣ,VERINA, SIFNOSHOUSE, NIKOS ΒΕΡΝΙΚΟΣ, V+
Τους υποστηρικτές: CAPITAL LINK, BOUTARIS, CULTURENOW.GR, AEGEAN SPEED LINES, NIETPOE & ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΟΥΜΙΔΗ
Τέλος θα ήταν μεγάλη παράλειψή μας αν δεν αναφέραμε τη συμβολή και συμπαράσταση της κας Σοφίας Σιαφάκα που για τρίτη συνεχή χρονιά έχει τη μεγάλη έγνοια να συγκεντρώνονται τα χρήματα και να διαπραγματεύεται με τον εκπρόσωπο της INTERAMERICAN τους καλύτερους δυνατούς όρους της σύμβασης. Την ευθύνη για την κλήση της αερομεταφοράς έχει το ιατρικό προσωπικό – ευχαριστούμε τον Προϊστάμενο κ. Σπύρο Ρουπακιώτη που συμμετείχε στη συζήτηση καθορισμού των όρων – σε συνεννόηση με το γιατρό της εταιρείας.
Ευχόμαστε να είμαστε όλοι υγιείς, αλλά δεν παύει να είναι μια μεγάλη παρηγοριά. Μπροστά σε μια τόσο μεγάλη συμμετοχή και προσφορά στον τομέα της ΥΓΕΙΑΣ του νησιού μας, το ευχαριστώ είναι λίγο.


Για το Ίδρυμα Στήριξης Περιφερειακού Ιατρείου Σίφνου


Η πρόεδρος

Αποστολία Γεωργαρή

Advertisements