Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Σερίφου για ακυβερνησία λόγω μηχανικής βλάβης του ταχύπλοου σκάφους ”ΠΟΠΗ” Τ.ΣΕΡΙΦΟΥ 39 στη θαλάσσια περιοχή του όρμου ”ΚΑΡΑΒΙ” ν. Σερίφου, με έναν επιβαίνοντα.
Άμεσα για την περιοχή απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και ένα ιδιωτικό σκάφος, όπου εντόπισαν το ταχύπλοο. Το ”ΠΟΠΗ” ρυμουλκήθηκε από το ιδιωτικό σκάφος και με τη συνοδεία του περιπολικού Λ.Σ.-Ε.ΑΚΤ. κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμένα Σερίφου.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”ΠΟΠΗ΄΄ μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης.

Ενημερώθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Ίου, για τραυματισμό 70χρονου αλλοδαπού επιβαίνοντα στο ιδιωτικό σκάφος αναψυχής ”LAURA” ΤΠ 1682 Β’, μετά από προσάραξή του σε βράχια, στην περιοχή ”Όρμος Κολιτσάνι΄΄ ν. Ίου.
Ἀμεσα στην περιοχή μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω σκάφος προσγειαλώθηκε σε παρακείμενη παραλία, χωρίς να παρατηρηθεί θαλάσσια ρύπανση.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ίου, ενώ κατόπιν διεκομίσθη με το Ε/Γ-Τ/Ρ ”ΣΤΕΛΙΟΣ” Ν. Ίου 16 στο λιμένα Θήρας, επειδή έχρηζε νοσοκομειακής περίθαλψης.
Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Φωτογραφία αρχείου μας

Advertisements