Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από την παραλία Μικράς Μαντίνειας δήμου Καλαμάτας, 89χρονος.Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Στρατωνίου δήμου Αριστοτέλη Χαλκιδικής, 75χρονος.Ο ανωτέρω διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
……
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την παραλία «ΠΛΑΚΑΣ» Λιτόχωρου, 69χρονος.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Λιτόχωρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής.
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την παραλία «ΦΑΛΗΡΑΚΙΟΥ» Ρόδου, 67χρονος αλλοδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής.
…….
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, βραδινές ώρες χθες, από την παραλία «ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ», 74χρονος.Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.Από το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Κιάτου του Λιμεναρχείου Κορίνθου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής.
Ενημερώθηκαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα οι Λιμενικές Αρχές Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για περιστατικό αγνοούμενου 52χρονου αλλοδαπού υποβρύχιου αλιέα, στη θαλάσσια περιοχή «ΒΡΙΣΙΤΣΑ», νοτιοδυτικά ν. Αλοννήσου, ο οποίος είχε μεταβή μεσημβρινές ώρες για αλιεία και έκτοτε αγνοείται.
Ἀμεσα εφαρμόστηκε το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και ξεκίνησαν έρευνες από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και ιδιώτες δύτες.
Τυχόν εξελίξεις θα γνωστοποιηθούν με νεότερο δελτίο τύπου.
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες της 24/07/2020, η Λιμενική Αρχή Ιεράπετρας από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα για περιστατικό αγνοούμενου 82χρονου κολυμβητή, στη θαλάσσια περιοχή «ΑΛΜΥΡΟΣ» Ιεράπετρας, ο οποίος είχε μεταβή μεσημβρινές ώρες της 24/07/2020 για διενέργεια θαλάσσιου λουτρού και έκτοτε αγνοείται.
Ἀμεσα ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, τέθηκε σε εφαρμογή το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και ξεκίνησαν έρευνες με τη συμμετοχή περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ναυαγοσωστικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., Α/Κ σκαφών με δύτες επιφάνειας, δύο (02) περιπολικών οχημάτων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στελεχών Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας, ιδιωτών δυτών, ομάδας διασωστών Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας, ομάδας Εθελοντών Διασωστών Ιεράπετρας (ΕΔΙΚ) καθώς και τεσσάρων (04) εθελοντών ιδιωτών χειριστών DRONE με τον εξοπλισμό τους.
Τυχόν εξελίξεις θα γνωστοποιηθούν με νεότερο δελτίο τύπου.