Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από την παραλία Μαρκόπουλου Ωρωπού, Δήμου Ωρωπού, 74χρονος.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής “ΚΑΤ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Α΄ Λιμενικό τμήμα Ωρωπού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από την παραλία Ολυμπιακής Ακτής Πιερίας, 76χρονος.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Γ΄ Λιμενικό τμήμα Σκάλας Κατερίνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
******
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από την παραλία Βόνιτσας, 83χρονη.Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Βόνιτσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.Από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από την παραλία Αγίου Ιωάννη δήμου Ερέτριας Εύβοιας, 80χρονος.Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.Από το Β΄ Λιμενικό τμήμα Ερέτριας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Νέας Σκιώνης Θερμαϊκού κόλπου, 77χρονη αλλοδαπή.Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Κασσάνδρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Ν. Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.