Στην Σίκινο το λιοτρίβι ήταν κλειστό δύο χρόνια.Τώρα λειτουργεί,το πως το εξηγεί η παρακάτω ανακοίνωση του δημάρχου κου Βασίλη Μαράκη:

Φίλες και φίλοι,

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Σικίνου, κατανοώντας πλήρως την μεγάλη κ δικαιολογημένη αγωνία των συμπολιτών μας, ιδιαιτέρως των αγροτών, για το θέμα της συγκομιδής του καρπού των ελαιόδεντρων και της επαναλειτουργίας του Ελαιοτριβείου
μεριμνήσε με όλες του τις δυνάμεις, τα μέσα και τις δυνατότητες και σε άριστη συνεργασία με το προεδρείο κ τα μέλη του συναιτερισμού, προκειμένου να γίνει εφικτή η συντήρηση, επισκευή και επαναλειτουργία του ελαιοτριβείου (τόσο κτιριακά όσο και μηχανολογικά).
Φίλες και φίλοι δουλεύοντας αδιάκοπα, αθόρυβα και μεθοδικά πετύχαμε αυτό που μέχρι πριν λίγο καιρό έμοιαζε αδύνατο, ακατόρθωτο..
Ευχαριστώ θερμά τα παιδιά που εργάζονται στον Δήμο, (την ομάδα του προγράμματος κοινωφελους εργασίας) για τις ατελείωτες ώρες δουλειάς που αφιέρωσαν για αυτό το σημαντικό σκοπό.
Ευχαριστώ θερμά όσους πρόσφεραν την βοήθεια τους εθελοντικά..
Ευχαριστώ πολύ όσους εργάστηκαν επ’ αμοιβή για τον ίδιο στόχο.
Επισης ευχαριστώ θερμά τους μηχανικούς που ήρθαν από Αθήνα σε μια τόσο πιεσμένη κ δύσκολη περίοδο για αυτούς, για να κάνουν τον τελικό έλεγχο και την επανεκκίνηση των μηχανημάτων..
Τέλος ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, ένα αξαιρετικο άνθρωπο και καλό φίλο, τον Κύριο Θανάση Μαρτίνο για την οικονομική βοήθεια του για την συντήρηση των μηχανημάτων και για την προμήθεια νέων απαραίτητων για την ομαλή λειτουργία του εργοστασίου.
Η προσφορά του ήταν σημαντικότατη για την επίτευξη του στόχου μας.

Υγεία σε όλους
Καλή Σοδειά..

Με τιμή
Ο Δήμαρχος Σικίνου
Βασίλης Μαράκης

Advertisements