Ο γενικός ιατρός κύριος Αντώνης Καρότσης ενημερώνει για το εμβόλιο του κορονοϊού:

 

Αν και τα τελευταία χρόνια ,απόλυτα συνειδητά και οικιοθελώς, έχω απομακρυνθεί από την προσφορά επιστημονικής ενημέρωσης πρός τρίτους,ιατρούς και μή, θα ήθελα,επειδή φοβούμαι τους Ελληνες πού είναι πολύ επιρρεπείς σε ότι ακούν, και αμφιβάλουν , από την ύπαρξη του Covid19 εως και τον εμβολιασμό φοβούμενοι οτι αν κάνουν το εμβόλιο θα τούς βάλουν τσιπάκι 5G και θα τούς πάρουν ολα τα λεφτά από την Τράπεζα αλλά και κάποιοι θα κονομηθούν από τον δικό τους εμβολιασμό, Θα ήθελα να σας πω τα εξής (ως ιατρός/πατέρας και κυρίως επιστήμων):
1. To mRNA μπαίνει στο σώμα μας με ένεση, εφοδιασμένο με τις “πληροφορίες ” για την ιική πρωτείνη
2. Καταλήγει στο κύτταρό μας
3. Τα ριβοσώματα του κυττάρου μας μεταφράζουν τις “πληροφορίες ” και φτιάχνουν μια ιική πρωτείνη
4. Η πρωτείνη αυτή, φτιαγμένη απο το δικό μας σώμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που κουβαλούσε το mRNA όταν μπήκε μέσα μας, εξέρχεται απο το κύτταρό μας.
5. Ένα αντίσωμα (ανήκει στο ανοσοποιητικό μας σύστημα) που δεν τα ξέρει όλα αυτά, βλέπει μια πρωτείνη που ενώ φτιάχτηκε στο κύτταρό μας, δεν μοιάζει δική μας (είναι φτιαγμένη σύμφωνα με την ιικη πρωτεΐνη) και σκέφτεται “ωχ, εχθρός, πρέπει να τον καταστρέψω”.
6. Κολλάει πάνω στην πρωτείνη και φωνάζει τους υπόλοιπους της παρέας να δουν τον εχθρό, να τον θυμούνται σε περίπτωση που τον ξαναδούν αργότερα, και να τον καταστρέψουν.
Έτσι το ανοσοποιητικό μας μαθαίνει να αναγνωρίζει τον ιό αντιμετωπίζοντας απλά μια πρωτείνη του, χωρίς να χρειαστεί να το μάθει με τον δύσκολο τρόπο, με την ενεργή μορφή του ιού.
Το mRNA με την ευκαιρία είναι μια μηχανή των κυττάρων μας, δεν είναι κάτι ξένο ή επικίνδυνο και σίγουρα δεν μπαίνει στο DNA μας να το αλλάξει (δεν μπήκε καν στον πυρήνα του κυττάρου μας, όπου φυλάσσεται το DNA!).
Για σαφηνεια: η πρωτείνη ΔΕΝ είναι του ιου, την έφταξε το σώμα μας.
Στα κλασικά εμβόλια χρησιμοποιείται ανενεργός μορφή του ιού ή ιική πρωτείνη, εδω δεν μπαίνει τίποτα ιικό μέσα μας, μόνο τις “πληροφορίες ” για την ιική πρωτείνη.
Δεν ξέρω αν σας πειθω
Είναι απλά η έγκυρη περιγραφή της λειτουργίας μια τεχνικής.
Να μην παίρνετε λανθασμένες αποφάσεις και να συμβουλεύεστε τον ειδικό υγείας που εμπιστέυεστε.
Καλό είναι επίσης να θυμάστε πως σε ότι αφορά τους εμβολιασμούς, οι αποφάσεις σας επηρεάζουν άμεσα τον πληθυσμό, δεν είναι προσωπική υπόθεση.

Advertisements