ΔΗΚΕΣ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΛΕΑΝΘΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ-ΡΑΜΠΑΓΑ

 

Σε συνέχεια του αφιερώματος στον σπουδαίο Σίφνιο λόγιο Αριστομένη Προβελέγγιο για τα 170 χρόνια από τη γέννηση του, ο Δήμος Σίφνου, η Δημοτική Επιτροπή Πολιτισμού και η ΔΗ.Κ.Ε.Σ. αφιέρωσαν τον τελευταίο μήνα του 2020 σε μια άλλη σπουδαία μορφή του σιφνέικού πνεύματος, τον Κλεάνθη Τριαντάφυλλο γνωστό και ως Ραμπαγά, που γεννήθηκε στη Σίφνο επίσης πριν από 170 χρόνια. 

Δεδομένων των συνθηκών και αυτό το αφιέρωμα ήταν επίκαιρο και ηλεκτρονικό: Από τις σελίδες μας στο διαδίκτυο και από τη συχνότητα του φιλόξενου Πρίσμα FM 91,8. 

Οι δημοσιεύσεις και οι μεταδόσεις που έγιναν ελπίζουμε να μας βοηθήσουν όλους να αισθανθούμε περήφανοι γνωρίζοντας όσο γίνεται περισσότερα για τον ταλαντούχο ποιητή και τον γενναίο Σίφνιο δημοκράτη δημοσιογράφο!

Ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθεια τους στην πραγματοποίηση αυτού του αφιερώματος, την δημοτική σύμβουλο κ. Μαργαρίτα Βασταρδή, τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Κέντρου Σίφνου  «Μαριάνθη Σίμου» και δημοτικό σύμβουλο κ. Γιώργο Θεοδώρου, τον Πρίσμα FM Που συνεχίζει τις σχετικές μεταδόσεις και τον Γενάρη, την δημοτική σύμβουλο και πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Σ. κ. Ευαγγελία Ατσόνιου, την αντιπρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Σ. κ. Μαρία Ευ. Κόμη και τους κ. Μαρία Θεοδώρου,  κ. Γιώργο Ι. Βασάλο και κ. Σοφία Αρμελινιού.

Σχετικοί Σύνδεσμοι:

Απαγγελίες ποιημάτων 

  • Εμείς δε θέμε βασιλιά (από την Μαρία Θεοδώρου) https://www.youtube.com/watch?v=28dl2vU5eIA

Ομιλίες για τη ζωή και το έργο του ποιητή 

Δια δραστική εικόνα (από τη Σοφία Αρμελινιού): https://www.thinglink.com/scene/1400198793302900737?fbclid=IwAR1EJNlOIa5b03G-rieR7Bd2xUa3kvg9cD_akYLh99MnxxWErR6p7i_rnQg

Advertisements